ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προπονητικό Camp

Δηλώνουν και πάλι εντυπωσιασμένοι οι Ισπανοί προπονητές της ακαδημίας Sanchez-Casal  μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού 5ήμερου στην Κύπρο με τη στήριξη της MTN.

Πέραν από τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις της ακαδημίας τένις στο Aphrodite Hills Resort με 9 εντυπωσιακά, επαγγελματικά γήπεδα, οι προπονητές της περίφημης Ισπανικής Ακαδημίας Τένις εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για το επίπεδο των νεαρών παιχτών που συμμετείχαν στο προπονητικό camp. To προπονητικό σεμινάριο ξεκίνησε στις 10 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 14 του μήνα και σε αυτό συμμετείχαν πέραν των 20 νεαρών και πολλά υποσχόμενων αθλητών.

Η συνεργασία της Ακαδημίας Τένις Sanhez-Casal και του Aphrodite Hills Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά, στέφθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία.  Οι ταλαντούχοι νεαροί παίχτες ηλικίας 10 έως 18 ετών διδάχθηκαν τα μυστικά του επαγγελματικού τένις και τη φημισμένη προπονητική μέθοδο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. H εξειδικευμένη προπονητική μέθοδος Sanchez-Casal δημιούργησε κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη όπως Andy Murray, Grigor Dimitrov και Svetlana Kuznetsova.

Εν αναμονή του επόμενου προπονητικού camp, το Aphrodite Hills Resort, το πολυβραβευμένο European Golf Resort of the Year 2018, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και ιδιαίτερα αυτόν του τένις αφού στις 12-19 Μαΐου 2018 θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Carbo One Cup Tennis Europe για ηλικίες κάτω των 12 ετών. Οι διεθνείς διοργανώσεις αυτού του βεληνεκούς προωθούν το αθλητικό τουρισμό της Κύπρου και το τουριστικό της προϊόν γενικότερα.