ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Q&A: Classique - Hugo Combe

WIZ TEAM

Το δημοφιλές παριζιάνικο cocktail bar Classique θα είναι στη Λευκωσία, ως ένα από τα δέκα μπαρ από εξωτερικό και Ελλάδα που θα βρεθούν στο 5ο Cyprus Cocktail Festival, συμπληρώνοντας την 20άδα των μπαρ (τα υπόλοιπα δέκα θα είναι κυπριακά).

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συγκυρία για ένα γρήγορο Q&A με τον ιδιοκτήτη και ψυχή του «bistrot à cocktails», Hugo Combe.

Περίγραψέ μας το κόνσεπτ του μπαρ σου.
Το Classique είναι ένα αυθεντικό παριζιάνικο «Bistrot», μέρος συνάντησης για όλους. Το μενού των κοκτέιλ είναι επικεντρωμένο στα natural wines. Η πρόκληση πάντα είναι πώς να χρησιμοποιηθεί ένα κρασί μέσα σε ένα κοκτέιλ.

Όταν έρθει κάποιος στο μπαρ σου ποια 3-4 κοκτέιλ πρέπει να δοκιμάσει σίγουρα και γιατί;
Το μενού αλλάζει κάθε δύο μήνες, οπότε θα έλεγα να τα δοκιμάσετε όλα. Αφού μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθετε ενδεχομένως θα έχουν αλλάξει όλα.

Τι θα πιούμε από το μπαρ σου στο Cyprus Cocktail Festival;
Θα έχουμε μια παραλλαγή του Boulevardier, με naked malt whisky. Ένα κοκτέιλ επικεντρωμένο στις γεύσεις του φαγόπυρου, του μάραθου και του πάνδανου. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η αραίωση του ποτού με το κρασί «Chenin» από την περιοχή Loire, εμποτισμένο με μάγκο. Ένα κοκτέιλ που σίγουρα θα το απολαύσετε! 

Info
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 18:00 μέχρι αργά

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το 5ο Cyprus Cocktail Festival