ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Q&A: Vogatsikou | 3 - Θωμάς Κανδυλιάρης

WIZ TEAM

To Vogatsikou | 3, το bar που άλλαξε τα δρώμενα της μπαρ σκηνής στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και έρχεται στο 5ο Cyprus Cocktail Festival.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα μας προσφέρει τα κοκτέιλ του στον χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ως ένα από τα δέκα μπαρ από εξωτερικό και Ελλάδα που θα συμπληρώνουν την 20άδα των μπαρ (τα υπόλοιπα δέκα θα είναι κυπριακά).

Εξ αφορμής μιλήσαμε με τον Θωμά Κανδυλιάρη, εκ των ιδιοκτητών του Vogatsikou | 3, ζητώντας μεταξύ άλλων να μας πει τι θα πιούμε από το μπαρ του στη Λευκωσία.

Περίγραψέ μας το concept του μπαρ σου.
Το μπαρ μου είναι ένα high volume cocktail bar στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εστιάζουμε στα κοκτέιλ, αλλά η προσφορά μας δεν περιορίζεται εκεί. Διαθέτουμε πάνω από 400 ετικέτες αλκοολούχων ποτών και μια πλούσια λίστα κρασιών με επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά ποτά για κάθε γούστο, σε έναν χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο με τη ζεστή φιλοξενία.

Όταν έρθει κάποιος στο μπαρ σου, ποια 3-4 κοκτέιλ πρέπει να δοκιμάσει και γιατί:
- Lisa the Greek: Ένα ποτό με έντονο μεσογειακό χαρακτήρα, βασισμένο στο τζιν, που συνδυάζει φρούτα και λαχανικά εποχής. Ισορροπεί άψογα το γλυκό και το ξινό, με μια δόση φρεσκάδας από την περιοχή της Μεσογείου.
- Who needs Pocket Rocket: Ένα long drink που αποτελεί εξέλιξη ενός κοκτέιλ που έχουμε από την πρώτη μέρα του μπαρ. Έχει περάσει στην κατηγορία των legacy ποτών μας και είναι ένα αγαπημένο της ομάδας μας και των πελατών μας.
- 2Pac is Alive: Ένα εξωτικό long drink, με βάση το ρούμι, εξωτικά φρούτα, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό ποτό που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τι θα πιούμε από το μπαρ σου στο Cyprus Cocktail Festival:
Στο Cyprus Cocktail Festival θα σερβίρουμε το **Lisa the Greek**, καθώς πιστεύω πως αυτό το κοκτέιλ αναδεικνύει άψογα τις μεσογειακές γεύσεις, που ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα και το ύφος του φεστιβάλ.

Info
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 18:00 μέχρι αργά
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το 5ο Cyprus Cocktail Festival