ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Red Sunset Bar Hop By Deejay 93.5

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουμε μαζί. Η πρόταση του πιο feel good μουσικού σταθμού του νησιού ακούει στο όνομα RED Sunset Bar Hop: Ξεκινάμε από τον Πρωταρά και καταλήγουμε στην Πάφο οργώνοντας το νησί μας και κάνοντας στάση στα ωραιότερα καλοκαιρινά σημεία της Κύπρου, δίπλα στην ακρογιαλιά. Οκτώ ηλιοβασιλέματα, οκτώ Σάββατα, οκτώ παραγωγοί του Deejay 93.5 και όλοι εσείς!

Επιλέγουμε τα πιο ειδυλλιακά beach bars του νησιού προσθέτουμε την καλύτερη μουσική που ακούτε μόνο από τη συχνότητά μας, υπέροχα cocktails και μοναδική ατμόσφαιρα και σας καλούμε να απολαύσουμε ονειρικά ηλιοβασιλέματα. Με την πιο καλοκαιρινή διάθεση, παιχνίδια στην παραλία και τη μοναδική ενέργεια των παραγωγών και deejays που έχετε αγαπήσει.

RED Sunset Bar Hop by Deejay 93.5

Αυτό το Σάββατο δίνουμε το πρώτο μας μουσικό ραντεβού στο Nava Seaside στον Πρωταρά από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα. Εκεί θα βρίσκονται η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου και ο Αλέξανδρος Παρίσης δίνοντας το ρυθμό για το πρώτο RED Sunset Bar Hop by Deejay 93.5.

Σε όλα τα καλοκαιρινά party μας ξεδιψάμε με fuze tea, προστατευόμαστε με αντηλιακά προϊόντα Ambre Solaire και απολαμβάνουμε Παγωτά Παπαφιλίππου με στέβια.

Χορηγός Cytamobile Vodafone
 
Summer feels good!