ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Review: Μια εξωφρενική κωμωδία για να περνά η ώρα

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η Barb και η Star φεύγουν για πρώτη φορά από τη μικρή τους πόλη για να ταξιδέψουν μέχρι το υπέροχο ξενοδοχείο Vista Del Mar της Φλόριντα όπου μπλέκονται σε μια περιπέτεια με μια παρανοϊκή γυναίκα που θέλει να σκοτώσει τους πάντες στην πόλη. Ναι αυτή η κωμωδία ξεπερνά κάθε όριο λογικής, βαρύτητας και... φυσιολογικότητας αλλά απλά την απολαμβάνεις για αυτό που είναι. 

Πρωταγωνιστεί η Kristen Wiig σε διπλό ρόλο, η Annie Mumolo και ο Jamie Dornan, νομίζω στην πρώτη ταινία που τον βλέπουμε να χαμογελά, αλλά πλαισιώνονται από ένα απολαυστικό καστ. 

 Δες τρέιλερ πριν το review.

Τυχαία έπεσα πάνω στην ταινία και την άφησα γιατί, κακά τα ψέματα, οι χαλαρές κωμωδίες είναι ό,τι καλύτερο το καλοκαίρι. Ειδικά όταν έχουν φόντο ένα τοπίο όπως αυτό. H ''Barb and Star Go to Vista Del Mar'' δεν θέλει σκέψη, δεν θέλει λογική, θέλει απλά να αράξεις στον καναπέ και να την απολαύσεις για αυτό που είναι: μια τρελή κωμωδία με εξωφρενικές καταστάσεις, την Wiig σε διπλό ρόλο (δυσκολεύτικά να την αναγνωρίσω στον ρόλο της ανταγωνίστριας), τον Dornan σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο και φυσικά την Φλόριντα. Επίσης έχει ένα αρκετά απολαυστικό soundtrack.  

Για όλα αυτά, δες το απλά μια χαλαρή καλοκαιρινή νύχτα που θέλεις να περάσει η ώρα ευχάριστα.