ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Review: Το ''Holidate'' είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη της γιορτινής σεζόν

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το ''Holidate'' βρίσκεται ανάμεσα στις... εποχιακές παραγωγές του Netflix αλλά δεν είναι μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη ταινία. Εστιάζει στην Sloane, μια νεαρή γυναίκα που έχει βαρεθεί να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή. Έτσι, όταν συναντά τυχαία τον Jackson, συμφωνούν να την συνοδεύει στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και σε όλες τις μεγάλες γιορτές του χρόνου. Τα πράγματα όμως παίρνουν άλλη τροπή, όσο αυτοί οι δύο γνωρίζονται καλύτερα. Πρωταγωνιστούν η Emma Roberts και ο Luke Bracey, και σίγουρα δεν πρόκειται για μια ταινία που μπορείς να δεις με παιδιά. 

Είναι μια ρομαντική κωμωδία, άρα ξέρεις ακριβώς πώς θα εξεληχτεί. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν αρκετή χημεία και η ταινία εξελίσσεται απολαυστικά, με ωραίο ρυθμό και απρόσμενο χιούμορ, σκηνές και ατάκες που σε πιάνουν εξ απροόπτου, επειδή ακριβώς δεν είναι η οικογενειακή ταινία που περίμενες, αλλά μια ρομαντική κωμωδία που απλά κάπου κατά τη διάρκεια της είναι Χριστούγεννα. Κατά τα άλλα μην το πολυσκεφτείς, δεν είναι ταινία για Όσκαρ, ούτε κάποιο τέρας σκηνοθεσίας και φωτογραφίας. Δες την για να περάσεις καλά και να γελάσεις, 

Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Ryan Gosling κάνει κρυφό πέρασμα όταν μια συζήτηση αναφέρεται σ' αυτόν. Όταν το δεις, θα καταλάβεις.