ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sonhe All Day, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα brunch spots της πρωτεύουσας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

To Sonhe All Day είναι από εκείνα τα μέρη που αποκλείεται να μην τα προσέξεις. Είναι η ενέργεια που εκπέμπει και σε τραβά σαν μαγνήτης, είναι ο φιλικός ιδαίτερος χώρος που μοιάζει να σου χαμογελά, είναι αυτή η πληθωρική αισθητική που σε κάνει να νιώθεις ότι εδώ μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.


Ένα ηλιόλουστο πρωί προς μεσημέρι Σαββάτου, επισκεφθήκαμε τον χώρο για brunch. Αφού καθίσαμε μάς έφεραν το μενού και μας ρώτησαν τι θα θέλαμε να πιούμε μέχρι να αποφασίσουμε για το φαγητό.

Το brunch στο Sonhe All Day είναι αυθεντικό και νόστιμο, όπως ακριβώς ταιριάζει στη φιλοσοφία του. Στο μενού θα βρείτε Baked Eggs, δηλαδη αβγά μάτια πάνω σε πάστα τρούφας, μανιτάρια, σπανάκι, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, Naan με τηγανητά αβγά μάτια, με crispy bacon, baked beans και μαρμελάδα ντομάτας πάνω στο ψωμί, ενώ και το Χαλούμι Bagel με μέλι και μαρμελάδα σύκο αποτελεί επίσης μια πολύ ωραία επιλογή. Στο brunch μενού επίσης θα βρείτε μια επιλογή από burgers αλλα και τα γνώριμα πιάτα brunch avocado toast, αβγά benedic και ομελέτες, γεύσεις γνώριμες αλλά και μοναδικές.


Από την άλλη, υπάρχουν και ορισμένες ξεχωριστές γεύσεις, πολύ ιδιαίτερες, που ξεφεύγουν από τα γνωστά πιάτα του brunch και αξίζουν μιας δοκιμής. Το croissant toast είναι ένα από τα πιάτα που θα σε κολάσουν, η αφράτη ζύμη των pancakes είναι μοναδική, αλλά και το peanut butter σάντουιτς αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή για το κλείσιμο του brunch.


Η μπαρόβια πλευρά του Sonhe σε καλεί να συνδυάσεις το brunch με κάποιο από τα καταπληκτικά κοκτέιλ, για μια ακόμα πιο δυνατή και απολαυστική εμπειρία. Αν πάλι είσαι φανατικός coffee lover, ο καφές είναι specialty και, φυσικά, θα σε ενθουσιάσει με το γευστικό του προφίλ. It’s up to you! Πάντως, ό,τι κι αν διαλέξεις, μπορείς να το ευχαριστηθείς σε έναν χώρο που γίνεται στέκι από την πρώτη στιγμή.

Τι άλλο κάνει αυτό το food spot να ξεχωρίζει; Μα η ομάδα του φυσικά, η οποία προσφέρει χαμόγελα και αυθεντική φιλοξενία σε ένα περιβάλλον όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με αγάπη και αληθινή φροντίδα. Αυτή είναι μια συνταγή που δεν αντιγράφεται εύκολα και οδηγεί με ακρίβεια στην επιτυχία.

Info
Τηλ. 94041351
Παπανικολή 82, Λευκωσία