ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Street party από το Old Market στη Λάρνακα

Το Old Market St. φέτος κλείνει δύο χρόνια παρουσίας στη Λάρνακα και το γιορτάζει με ένα μεγάλο street party την Κυριακή, με το μήνυμα «taking back the street». Το δημοφιλές bar με την παρουσίαση του στην οδό Κλεάνθους Καλογερά, λειτούργησε καταλυτικά για να αναπτυχθεί η γύρω περιοχή της παλιάς γειτονιάς και να εμφανιστούν κι άλλοι χώροι διασκέδασης, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης.

Πέρσι τέτοια εποχή είχε οργανώσει για πρώτη φορά street party με μεγάλη επιτυχία (βλέπε φωτο), γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Φέτος καλεί και πάλι τους Λαρνακείς για ένα ακόμα party στο δρόμο με ανέμελη διάθεση, καλή μουσική και τσιμπήματα.

Τα Happenings

#TheCocktailBars – Straight from Athens
Για τη συγκεκριμένη μέρα φιλοξενούνται στην Κύπρο για πρώτη φορά τρία από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Cocktail Bars της Αθήνας. Πρόκειται για τα A for Athens και 360 Cocktail Bar που έγιναν γνωστά τόσο για τα υπέροχά τους cocktails, όσο και για τη μαγευτική τους θέα, αλλά και το The Clumsies, το οποίο συγκαταλέγεται στα 50 καλύτερα bars του κόσμου για το 2016. Οι βραβευμένοι bartenders των γνωστών bars, ταξιδεύουν από την Αθήνα στη Λάρνακα για να μας εντυπωσιάσουν με τα cocktails τους και να μας μεταφέρουν για τα καλά την αθηναϊκή αύρα.

#TheMusic
Οι Chris Blenda και The Mighty Scoop στα decks και οι Moditis Sax και Μιχάλης Τσερκέζος στο σαξόφωνο και βιολί αντίστοιχα, αναλαβάνουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

#TheFood
Αν πεινάσετε οι Serial Griller και Route Smokin’ Pit θα ετοιμάσουν από νωρίς λαχταριστά street food για κάθε γούστο.

Για ένα πάρτι που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο.

* Όπως και πέρυσι, όλα τα καθαρά έσοδα θα δωθούν προς ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Γεώργιος» - Χριστάκης Χασάπης Λάρακας.

Info
Κυριακή 15 Μαΐου 2016
Old Market St.
Κλεάνθη Καλογερά από τις 19.00 μέχρι αργά το βράδυ
Τηλ. 24250101