ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Βαρελάδικα βγάζουν τραπεζάκια έξω!

Η αγαπημένη ταβέρνα Τα Βαρελάδικα στη Λακατάμεια, υποδέχεται το κοινό για πρώτη φορά στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή της. Μια αυλή που φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι για να χαλαρώνετε τις καλοκαιρινές σας νύκτες με κρασάκι και ωραία παρέα. Η μυρωδιά του γιασεμιού σε συνδιασμό με τη γραφική αυλή και το υπέροχο καλομαγειρεμένο φαγητό, θα είναι μια εμπειρία που θα συζητηθεί.

Το γαστρονομικό ταξίδι στα Βαρελάδικα ξεκινάει από τη Κύπρο, φτάνει μέχρι τη Κρήτη και φέρνει στο τραπέζι σας  ξεχασμένες συνταγές της γιαγιάς. Φρεσκοψημένο ψωμί και λαχταριστή μυζήθρα Χανίων που μυρίζει χωριό, συνοδεύει κάποια απο τα πιάτα που θα γευτείτε. Εκτός από τον προτεινόμενο μεζέ, σερβίρει και  ποικιλία από πιατάκια που μπορείτε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Για τους λάτρεις του κρέατος, μεγάλη ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα. 

Τέλος φρέσκα φρούτα, σπιτίσιο γκλυκό και δροσερά ποτά θα σας κρατήσουν συντροφιά υπό τους ήχους των ιδιαίτερων μουσικών  επιλογών της ταβέρνας.

Γιατί αυτό το Καλοκαίρι είναι «γεμάτο γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες που πρέπει να ζήσουμε παρέα... στην πιο γραφική αυλή της πρωτεύουσας».

Τηλ.κρατήσεων 97810303
Μακαρίου Γ 65, Λακαταμεια, Λευκωσία