ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Goody’s Έρχονται

Η αγαπημένη ελληνική αλυσίδα fast food επανέρχεται με την νέα χρονιά στη Κύπρο.

Μετά από πολλές προσπάθειες για να αποφευχθεί το κλείσιμο, τα Goοdy’s εγκατέλειψαν την Κύπρο, λόγω οικονομικών προβλημάτων που είχε η διαχειρίστρια εταιρεία Lani Restaurants η οποία είχε την ευθύνη για τη λειτουργία και ανάπτυξη των ελληνικών σημάτων στην κυπριακή αγορά το 2015. 

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας, η διοίκηση της Vivartia σχεδιάζει εκ νέου την είσοδο της στη Κύπρο με το άνοιγμα καταστημάτων Goody's έχοντας ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με στρατηγικό συνεργάτη. 

Το πρώτο εστιατόριο Goody’s στην Κύπρο άνοιξε στη Λεμεσό, το 1997 ενώ στο σύνολο υπήρχαν 5 εστιατόρια.

Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα σήμερα αριθμεί 120 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 80 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, με εξαιρετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό. Τα Goody’s Burger House δημιουργήσαν μια νέα εμπειρία για να απολαμβάνεις το φαγητό σου σε ένα χώρο με χαρακτήρα και ατμόσφαιρα αυθεντικού burger house!

Στα goody’s θα βρείτε πλούσιες γευστικές προτάσεις με επίκεντρο τα burgers –ενώ για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, τα Goody’s Burger House παρουσιάσαν σειρά burgers από 100% angus μοσχαρίσιο burger.

O σχεδιασμος τον χώρων τους προσφέρεται για ατελείωτο σερφαρισμα δημιουργώντας γωνιές τεχνολογίας με tablets και free wi-fi ενώ για οποιαδήποτε ερώτησή σου η hostess θα σε υποδεχθεί με χαμόγελο και θα σε ξεναγήσει στον απολαυστικό κόσμο των Goody’s Burger House!

Η επιτυχία αυτή έδωσε περαιτέρω ώθηση στη διεθνή ανάπτυξη του σήματος και σε χώρες του εξωτερικού, με πιο πρόσφατη την είσοδο στις, στην αγορά της Αυστραλίας.

Εμείς αναμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις τις εταιρίας!