ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πιάτα που πεθυμήσαμε

WIZ TEAM

Παρασκευή μεσημέρι, το πρώτο «ελεύθερο» Σαββατοκύριακο επιτέλους ήρθε να μας θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές. Εκείνες που κυκλοφορούσαμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, και που κλείναμε εγκαίρως τραπέζι στα αγαπημένα μας εστιατόρια για να απολαύσουμε τα ιδιαίτερα πιάτα τους και να απογειώσουμε τους γευστικούς μας κάλυκες. Στο γραφείο πάνε κι έρχονται κουβέντες για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Εννοείται ότι όλοι θα βρίσκονται εκτός και ότι όλοι έχουν κλείσει τραπέζι σε κάποιο μαγαζί. Συμμορφωθήκαμε στους κανόνες και στα μέτρα, δοκιμάσαμε τις μαγειρικές μας ικανότητες στην κουζίνα, είδαμε όλες τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις σειρές του Netflix, ξεγελάσαμε την ανάγκη μας για γευστικές εμπειρίες με delivery, εντούτοις ήρθε η ώρα να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε και να πάμε να συναντήσουμε τα αγαπημένα μας πιάτα.

Οι συντάκτες του Wiz μοιράζονται μαζί μας τα πιάτα που έχουν επιθυμήσει αποκαλύπτοντας μας έτσι έμμεσα που θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Νατάσα πεθύμησε να απολαύσει μια λαχταριστή αστακομακαρονάδα στην cozy ατμόσφαιρα του The Jolly Jocker στην Στασικράτους. Ο Ανδρέας χταπόδι με μαυροδάφνη και σύκο από την Κρητική Γωνιά στην Λάρνακα. O Νάκης πεθύμησε Wings me buffalo sauce από το Buffalo Wings and Rings  και να κλείσει τη βραδιά με ένα ποτό στο Μantam. Της Σταυρης της έλειψε ένα Beef Carpaccio και Musroom Takikomi από το Tocayo. H Μαρία θέλει πολύ να ξαναφάει strawberry & octopus από το μενου mountain &sea του Πατρικόν. Ο Δημήτρης θέλει να ξαναγευτεί τις υπέροχες ραβιόλες με λάδι τρούφας από το Παντοπωλείο ενώ η Αφροδίτη έχει επιθυμήσει καλαμάρι με ριζότο αγκινάρας με τρούφα και σάλτσα από μελάνι στο Ivory All Day Concept.

Καλή μας επιστροφή λοιπόν στην πολυπόθητη κανονικότητα και μακάρι να μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε ελεύθερα την εμπερία της γαστρονομίας.