ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Public προσγειώθηκαν στη Λάρνακα

Άνοιξε νέο κατάστημα Public στο ιστορικό κέντρο της Λάρνακας πίσω από την παραλία των Φοινικούδων, φέρνοντας στην πόλη μοναδική αγοραστική εμπειρία και περισσότερα από 30.000 επώνυμα προϊόντα ψυχαγωγίας και τεχνολογίας
 
Κατά την πρώτη ημέρα επισκέφθηκαν το κατάστημα εκατοντάδες κάτοικοι της Λάρνακας και των γύρω περιοχών, όχι μόνο για να δουν το νέο απόκτημα της πόλης αλλά και για να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές που ίσχυαν αποκλειστικά για τη μέρα. Ο δρόμος έξω από το κατάστημα έκλεισε για τα αυτοκίνητα ενώ τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωναν DJs, graffiti, κεραστικά και μπαλόνια.

Το νέο Public βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαλιλαίου, στο σημείο που ήταν το «ιστορικό» καφέ Αμάλφι. Απλώνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει όροφο ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις. Διαθέτει περισσότερα από 30.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και βιβλίων, παιχνιδιών, video games και μουσικής, όπως ακριβώς και κάθε άλλο κατάστημα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η επένδυση ανήλθε σε 500.000 ευρώ ενώ η εργοδότηση έγινε σε τοπικό επίπεδο. Έτσι, οι 24 από τους 26 εργαζόμενους και η Διευθύντρια είναι από τη Λάρνακα.

Ο Διευθυντής Κύπρου των Public, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Public στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας μας και στο κέντρο της Λάρνακας. Αργήσαμε λίγο να έρθουμε εδώ αλλά θα ανταποδώσουμε: παραδίδουμε σήμερα ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά μας συνολικά, το οποίο με την παρουσία του όχι μόνο θα δώσει στους κατοίκους απεριόριστες επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Public, αλλά θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».

Η νέα άφιξη στην Λάρνακα αποτελεί το 51ο κατάστημα της εταιρίας συνολικά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χαμογελάστε… είστε στα Public!