ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

TGI Fridays: Το αγαπημένο, όλων!

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αν το χαρακτηρίζαμε το εστιατόριο «φαινόμενο», δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή. Η επιτυχία του Fridays είναι πραγματικά χωρίς προηγούμενο. Ξεκινώντας από τα μονίμως γεμάτα τραπέζια του, μεσημέρι και βράδυ, καθημερινά, αλλά και από το ότι έχει πετύχει και κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό: να είναι το αγαπημένο εστιατόριο, όλων των ηλικιών!

Το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους έφηβους και τους νέους, δεν το κάνει λιγότερο ελκυστικό στα μικρότερα παιδιά ή ακόμη και στους μεγάλους. Γονείς ή παρέες λοιπόν, όλων των ηλικιών, δεν παραχωρούν το Fridays σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Όσοι επίσης από εσάς έχουν παιδιά στην εφηβεία, υπάρχει ακόμη ένας λόγος να το χαρακτηρίζουν ως το αγαπημένο τους… Μια που λειτουργεί ως δέλεαρ για μια οικογενειακή έξοδο, που σε διαφορετική περίπτωση τα παιδιά θα την είχαν, μετά βεβαιότητας, αποφύγει.

Ποιο είναι το σπεσιαλιτέ του Fridays; Να μια ερώτηση που θα οδηγήσει σε μεγάλους καυγάδες. Γιατί αυτό που ο καθένας από εμάς επιλέγει να παραγγέλλει με μανία εκεί, θεωρεί πάντα πως είναι το πιο ωραίο πιάτο απ’ όλα. Είναι τα στέικ, είναι τα μεξικάνικα πιάτα, είναι τα burgers, είναι τα πιάτα με κοτόπουλο, είναι τα «πρώτα» πιο ωραία, οι σαλάτες; Πραγματικά δύσκολο να απαντήσει κανείς. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η ποιότητα του πιάτου είναι πάντα η ίδια, σε όποιο εστιατόριο Fridays κι αν επιλέξεις να πας. Στα δε κοκτέιλς που προσφέρει, δεν το συζητάμε. Είναι ασύγκριτα πάντα μπροστά. Σημειώστε στα συν και το εξαιρετικό και πάντα κεφάτο προσωπικό των Fridays, αλλά βεβαίως και το γεγονός ότι σε αυτά κερδίζεις βαθμούς Ανταμοιβής, αν πληρώσεις με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, τους οποίους φυσικά αν θέλεις, μπορείς να εξαργυρώσεις εκεί.