ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The One: Η πρωτότυπη σειρά του Netflix που σου βρίσκει το άλλο σου μισό

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Μια νέα, φουτουριστική, πρωτότυπη σειρά του Netflix που ίσως σε κάνει να κολλήσεις αφού παρακολουθεί τις ζωές πολλών ατόμων, δείχνοντας πώς αυτές αλλάζουν μέσα από την υπηρεσία που προσφέρει το MatchDNA, το οποίο ευθύνεται και για τη σειρά The One.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη Rebecca Webb, τη φιλόδοξη και παράτολμη CEO της MatchDNA, μιας εταιρείας που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους με το άλλο τους μισό βάσει ενός τεστ DNA. Δηλαδή, αυτό σημαίνει πως ακόμα και οι άνθρωποι που είναι ήδη σε σχέσεις (ευτυχισμένες και μη), μπορούν να μπουν στον πειρασμό να βρουν το άλλο τους μισό με βάση αυτό το τεστ εκεί έξω. Τα αποτελέσματα προφανώς είναι εκρηκτικά και εμείς δεν πρόκειται να σας κάνουμε κανένα spoiler.

Απλώς να αναφέρουμε ότι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλα διλήμματα, χωρίς να λείπουν τα μυστικά και οι ανατροπές.

Τα ερωτήματα είναι πολλά με το μεγαλύτερο να είναι αν η πρωταγωνίστρια είναι θετική περσόνα ή ένας κακός άνθρωπος, κάτι που αφήνεται στην κρίση του θεατή.

Πρόκειται για μια σειρά με αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή που θέτει καίριους προβληματισμούς και προσπαθεί να αναδείξει την αντιφατικότητα των ερωτικών σχέσεων, τις ανθρώπινες αδυναμίες αλλά και τη λειτουργία της τεχνολογίας που επαναπροσδιορίζει τις ζωές μας.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix και αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Δείτε το τρέιλερ.