ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Dorians Challenge είναι η επόμενη αθλητική πρόκληση

Tο Dorians Challenge αποτελεί ενδεχομένως τη μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση που θα διοργανωθεί στην Κύπρο.

Στις 15 Οκτωβρίου 2016 στην περιοχή του Κόρνου, σε μια έκταση αποτελούμενη από πεδιάδες, λόφους, απότομες πλαγιές, κοίτες ποταμών και πυκνή βλάστηση, οι συμμετέχοντες στο πρώτο Dorians Challenge θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε δοκιμασία τη φυσική τους αντοχή, τη σωματική τους δύναμη, το σθένος και τις ικανότητες συνεργασίας τους με σκοπό την ολοκλήρωση μιας διαδρομής 5 χιλιομέτρων αποτελούμενης από πέραν των 15 εμποδίων και δοκιμασίων. 

Με τεχνητά εμπόδια και δοκιμασίες, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ανά το παγκόσμιο, εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και τη φυλή των Δωριέων, το Dorians Challenge έχει μέχρι στιγμής προσελκύσει την προσοχή ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ενδιαφερομένων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Την Ομάδα των διοργανωτών αποτελούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις από την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο με εμπειρία στη διοργάνωση των δημοφιλέστερων διαδρομών μετ’ εμποδίων όπως το Tough Mudder, το Spartan Race, το Bear Gryll’s Survival Race και του Μαραθωνίου του Λονδίνου.

Με στόχο την ενθάρρυνση του κοινού για τακτική άσκηση και υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής, η ομάδα προπονητών και διατροφολόγων του Dorians Challenge έχει προχωρήσει στην ετοιμασία σειράς βίντεο και άρθρων με συμβουλές σε θέματα άσκησης και διατροφής. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας των διοργανωτών μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για κατάλληλη προετοιμασία μέχρι την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Στο πρώτο Dorians Challenge μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.dorianschallenge.com