ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Jolly Joker στο 1ο Cocktail Festival στην Κύπρο

WIZ TEAM

Newby στην μπαρ σκηνή της Κύπρου, το Jolly Joker έχει είδη αγαπηθεί από το κοινό για τα υπέροχα πιάτα του αλλά και τα ευφάνταστα δροσερά κοκτέιλ του. Σε ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ, το πανέμορφο bar restaurant στην καρδιά της Λευκωσίας δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρώτο cocktail festival στην Κύπρο. Το μπαρ θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Ηλιάδης.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Η θέση των bartenders είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση για εμάς γιατί καθημερινά δημιουργούμε νέες γεύσεις στον κόσμο με στόχο να βρούμε ακριβώς τις γευστικές απαιτήσεις του καθενός. Στον κόσμο αρέσει το έργο που παράγουμε, οι διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούμε, με αποτέλεσμα συνεχώς να  αυξάνεται η ζήτηση των κοκτέιλ στα μαγαζιά.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Όλα ξεκινάνε από το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Μια σωστά συνεργάσιμη ομάδα  οδηγεί σε ένα πετυχημένο κοκτέιλ μπαρ που το φτάνει σε σημείο να γίνει ξεχωριστό.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το μπαρ στο cocktail festival;

Συμπληρώνοντας τους 6 μας μήνες πλέον στο Jolly Joker και ως νέο μαγαζί στην πόλη της Λευκωσίας, θα σας παρουσιάσουμε μία μικρή ιδέα από τις γεύσεις των κοκτέιλ μας με μια συνταγή που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει. Το όνομα αυτού, Your Jocker.