ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Somersby ταξίδεψε έντεκα τυχερούς στη Νέα Υόρκη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μοναδικό ταξίδι στην υπέροχη Νέα Υόρκη είχαν πρόσφατα την ευκαιρία να ζήσουν 11 τυχεροί, μετά από κλήρωση στην οποία έλαβαν μέρος απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους cider Somersby. Το ταξίδι περιλάμβανε ένα φανταστικό πρόγραμμα με ξεναγήσεις, βόλτες και νυχτερινές εξόδους σε κάποια από τα πιο hot spots του Μανχάταν, με όλα τα έξοδα καλυμμένα από το αγαπημένο τους cider.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να επισκεφθούν την διάσημη περιοχή Financial District με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, απόλαυσαν την μαγευτική θέα από τον 104 όροφο του One World Trade Center, επισκέφθηκαν το 9/11 Memorial, την Wall Street, το Empire State Building, την China Town, την Times Square, το Brooklyn Bridge, το Central Park και απόλαυσαν μια κρουαζιέρα στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island.

Το highlight του ταξιδιού, ήταν το Garden Event που διοργάνωσε το Somersby στο rooftop του ξενοδοχείου που διέμεναν οι νικητές, όπου και βίωσαν το πραγματικό Somersby experience. Το rooftop είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο εξωτικό κήπο που προσέφερε πολλές εκπλήξεις, καθώς και πολλά cocktails με βάση τις διαφορετικές γευστικές επιλογές που προσφέρει το γνωστό cider. Η εμπειρία ήταν μοναδική και οι νικητές μας από την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νικητές και από άλλες χώρες που διεξήγαγε τον ίδιο διαγωνισμό το Somersby, όπως Τσεχία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Ισλανδία κ.α.

Στη σελίδα του Somersby στο Facebook, Somersby Cy, υπάρχουν όλα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που δείχνουν πόσο μαγευτικό, ήταν το ταξίδι αυτό.