ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2016

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, η 15η απονομή των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2016. Σε μια πολύ ζεστή βραδιά, και με το περιοδικό ΜΑΝ και η Τράπεζα Κύπρου τίμησαν τους άνδρες που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, το 2015.

Άνδρας της χρονιάς αναδείχθηκε ο πετυχημένος Kύπριος σεφ και ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων με έδρα το Παρίσι, Ανδρέας Μαυρομμάτης. Στις άλλες κατηγορίες νικητές αναδείχθηκαν ο κ. Χαμπής Τσαγγάρης στην κατηγορία Πολιτισμός, ο κ. Ζήνων Ζήνωνος στην κατηγορία Επιστήμονας, και ο κ. Δημήτρης Ζορπάς στην κατηγορία Επιχειρηματίας.  Τιμήθηκε επίσης με το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Αστυνομίας Κύπρου, ο κ. Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το βραβείο του Άνδρα που μας Ενέπνευσε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Γιάννης Μπουτάρης  με το Βραβείο Τιμής Ένεκεν. Ο κ. Μπουτάρης παραχώρησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής συνέντευξη στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της βραδιάς Τάσο Τρύφωνος.

Η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα μάγεψε με τη φωνή της την εκδήλωση  ερμηνεύοντας ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες και το δείπνο που απόλαυσαν οι καλεσμένοι της βραδιάς.

O Διευθύνων Σύμβουλος της SPPMEDIA κ. Δημήτρης Λοττίδης δήλωσε κατά την διάρκεια της βραδιά πως είναι με περηφάνια που καλωσορίζει τους καλεσμένους στην 15η απονομή. « Η αξιοπιστία του περιοδικού ΜΑΝ, η αγάπη μας για τον θεσμό και η βράβευση εδώ και δεκαπέντε χρόνια των αρίστων είναι τα καλύτερα εχέγγυα για το μέλλον των βραβείων Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2016. Η μεγαλύτερη χαρά για μας είναι να βλέπουμε αυτούς που τιμήσαμε κάποια χρόνια πριν, να προοδεύουν και να καταξιώνονται διεθνώς».

Μέγας χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου, υποστηριχτές οι JOHNNIE WALKER, ΒΜW, MONTBLANC και ΜΤΝ ενώ Ελεγκτές της Διαδικασίας είναι η DELOITTE.