ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην περιοχή Πιτσιλιάς

Tο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην περιοχή της Πιτσιλιάς και το χωριό Ασκάς, με τον φωτογράφο Silvio Rusmigo από 25-27 Νοεμβρίου 2016.
    
Το εργαστήρι φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί σε μικρή ομάδα και απευθύνεται σε άτομα όλων των επιπέδων. Η εκδρομή περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια φωτογραφίας στην ύπαιθρο, συζητήσεις και κριτική για τις φωτογραφίες, διαμονή, διακίνηση και φαγητό.
 
Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αυτή φωτοπεριπλάνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε ανεξερεύνητες περιοχές της Κύπρου, να φωτογραφήσετε υπό την συνεχή επίβλεψη του επαγγελματία φωτογράφου Silvio Rusmigo, να εφαρμόσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη φωτογραφία αλλά και να μοιραστείτε την εμπειρία με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ανάμεσα στα σημεία ενδιαφέροντος είναι τα τεισιά της Μαδαρής, το χωριό Ασκάς και το δάσος του Μαχαιρά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε πετρόκτιστο, παραδοσιακό κτίσμα στο χωριό Ασκάς, θα απολαύσουν ντόπιο Κυπριακό φαγητό και θα ανακαλύψουν ξανά την Κυπριακή ύπαιθρο, τους ανθρώπους και τη φύση της.

Info
Παρασκευή 25 - Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016
Εκπαιδευτής – Φωτογράφος: Silvio A. Rusmigo
http://www.silviorusmigo.com/
Διαμονή: Δύο βράδια στο χωριό ΑΣΚΑΣ
Κόστος: €280 (περιλαμβάνει διαμονή, διακίνηση, όλα τα γεύματα και τα μαθήματα)
Αριθμός Συμμετεχόντων: 8*
Eγγραφές – Πληροφορίες: 25354810, info@cyprus6x6.com
(*Δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων)