ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Unic Music Vibes: Το πάρτι που έγινε talk of the town πραγματοποιήθηκε

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη με τεράστια επιτυχία το τέταρτο UNIC MUSIC VIBES Party στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να σηκώσει τον πήχη ψηλά δημιουργώντας ένα μοναδικά ευχάριστο κλίμα και καλωσορίζοντας τους φοιτητές του με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο προσφέροντας τους διασκέδαση και δημιουργώντας όμορφες προσδοκίες για την νέα φοιτητική χρονιά. Η όμορφη βραδιά έκανε και εμάς –τους λίγο μεγαλύτερους- να θυμηθούμε την πρώτη μέρα που διασχίσαμε την πόρτα του πανεπιστημίου και να αναπολήσουμε τα υπέροχα φοιτητικά μας χρόνια!

Οι DJ Dino K, DJ Mar, DJ Leandro μαζί με τους Phanos Sax και Μιχάλη Τσερκέζο violin με το μοναδικό ταλέντο τους κατάφεραν να ανεβάσουν το ρυθμούς και η διασκέδαση να φτάσει στα ύψη.

Το ανοικτό αμφιθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπου διασκέδασαν μέχρι το κλείσιμο! Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Μπύρα KEO και η Kopparberg Cider, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο Dee Jay 93.5 και το Wiz Guide.