ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Vodka Producer of the Year η Belvedere

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διεθνής αυθεντική βότκα πολυτελείας Belvedere, ανακηρύχθηκε ως «Vodka Producer of the Year»  στο Διαγωνισμό International Spirits Challenge 2016 – ISC, τον πιο έγκυρο διαγωνισμό του είδους του διεθνώς. Επιπλέον, στον ίδιο διαγωνισμό, βραβεύτηκε με ένα τρόπαιο και  ακόμη  πέντε μετάλλια σε διαφορετικές κατηγορίες, αναδεικνύοντας έτσι την απαράμιλλη γεύση, ποιότητα και χαρακτήρα της.

«Η διάκριση μας σαν ‘ISC Vodka Producer of the Year’, αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα  για την Belvedere, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την απαράμιλλη μας συνέπεια στην ποιότητα», ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος της Belvedere Vodka, κ. Charles Gibb. «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι είμαστε η πρώτη βότκα που παίρνει αυτή την διάκριση  για δεύτερη συνεχή χρονιά».

Στην βότκα Belvedere Intense απονεμήθηκε το τρόπαιο και 1 χρυσό μετάλλιο, λαμβάνοντας  αναγνώριση για τη φυσική, πλούσια και μεστή της γεύση. Οι βότκες Belvedere Pure, Unfiltered, Pink Grapefruit και Wild Berry βραβεύτηκαν με τέσσερα αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες τους.

«Είμαστε, για ακόμα μια φορά απόλυτα ευχαριστημένοι, που διακρινόμαστε στο Διαγωνισμό International Spirits Challenge (ISC), για όχι μια, αλλά για πέντε βότκες από την γκάμα της Belvedere. Κάθε μια από τις βότκες αυτές, αναδεικνύουν  την ‘ιδιαιτερότητα’  της σίκαλης ‘Dankowskie’ - την κομψότητα, την υφή αλλά και την ένταση της. Αυτά τα βραβεία είναι η απόδειξη της ικανότητας της Belvedere, να εκμαιεύει μόνο τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του εξαιρετικού σιτηρού και να δημιουργεί ξεχωριστές βότκες που αποτελούν το τέλειο συστατικό για ανάμεικτα ποτά και μαρτίνι», εξήγησε ο κ. Ali Dedianko, ο Global Director of Education της Belvedere Vodka.

H βότκα πολυτελείας Belvedere διανέμεται στην Κύπρο από τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, - τηλ: 22471111.