Loading...
Ο Φοίβος Νικολαΐδης και ο Σταύρος Ζαχαρία, τα δύο πρόσωπα της ομάδας Θερ(ο)ινά, μιλάνε στο Wiz για τα πολύ ενδιαφέροντα Grape Talks που θα παρουσιάσουν στο «GRAPES / Sips & Scenes».
Όπως ίσως έχεις διαβάσει ήδη στο Wiz, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στο ARTOS House, από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, το κρασί, η ωραία μουσική και η γνώση ενώνονται, δημιουργώντας ένα πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα event, το «GRAPES / Sips & Scenes».
Στα highlights της εκδήλωσης συγκαταλέγονται σίγουρα οι τέσσερις εμπνευσμένες και ουσιαστικές ομιλίες που επιμελείται και παρουσιάζει η ομάδα Θερ(ο)ινά και οι οποίες αφορούν σε μια σειρά από μικρές θεματικές παρεμβάσεις γύρω από το κρασί και τον σύγχρονο τρόπο με τον οποίο το προσεγγίζουμε σήμερα.
Εξ αφορμής, μιλήσαμε με την ομάδα Θερ(ο)ινά ζητώντας τους πρωτίστως να μας συστηθούν, αλλά και να μας πουν τι είναι για τους ίδιους το κρασί.
Πώς μας συστήνεστε;
Είμαστε ο Σταύρος και ο Φοίβος. Συνήθως θα μας βρείτε στα 7 Κλειδιά, στην Παλιά Λευκωσία, όπου και είμαστε εκ των ιδιοκτητών, ή σε κάποιο άλλο μαγαζί της περιοχής. Με το κρασί ασχολούμαστε και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας παρακολουθήσει και αντίστοιχα σεμινάρια.
Γιατί Θερ(ο)ινά; Πώς προκύπτει το όνομα;
Θεροινά: Γιατί όποια εποχή και να διανύουμε το κρασί (οίνος) είναι και θέρος και πόλεμος και γλέντι και γιορτή. Γιατί όταν ανταμώνουμε, οι θερμοκρασίες έχουν άλλη υπόσταση και οι συγκεντρώσεις θυμίζουν θερινά μπαλκόνια και αυλές.
Τι είναι για εσάς το κρασί;
Το κρασί για εμάς είναι πρώτα πάθος. Στόχος μας είναι να «βγάλουμε» το κουστούμι και τη γραβάτα από το κρασί έτσι ώστε να καταναλώνεται από περισσότερο κόσμο σε όλους τους χώρους, χωρίς προϋποθέσεις.
Πείτε μας όλους τους λόγους για τους οποίος ανυπομονείτε για αυτό το event;
Ανυπομονούμε πολύ για το Grapes διότι θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίσαμε. Εδώ παντρεύονται η καλή μουσική με το καλό κρασί αλλά και τη γνώση. Σε ένα πιο χαλαρό ύφος -πάντα με επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς.
Πέραν από το «Grapes», πού και πότε θα σας βρούμε ξανά;
Σύντομα, μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, θα ανακοινωθούν οι επόμενες δράσεις.
Δείτε πιο κάτω ποιες είναι οι Θεματικές και οι Ομιλητές των Grape Talks που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 18:00 και 19:00.
Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το «GRAPES / Sips & Scenes».
Διαβάστε ακόμα: Ο Νικόλας Παλλάδιος και ο Κωνσταντίνος Κυπριανού μιλάνε στο Wiz για το «Grapes»