ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επισκεφθήκαμε το Cat Cafe Athens και ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Στo κέντρο της Αθήνας, δέκα λεπτά απόσταση από την στάση μέτρο Κεραμεικός βρίσκεται το Cat Cafe Athens! Ένας όμορφος φιλόξενος χώρος που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες και αγάπη προς τα ζωάκια, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφε και το σνακ σου χαϊδεύοντας τις χαριτωμένες και ευτυχισμένες γατούλες που κυκλοφορούν τριγύρω σου!

Στο μενού του Cat Cafe βρίσκεις ξεχωριστά σνακ και υπέροχα γλυκά για vegetarian και μη, μεγάλη ποικιλία ροφημάτων μπύρες και κρασί. Η ελάχιστη κατανάλωση είναι 7€/ άτομο και η διαμονή σου στον χώρο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 90 λεπτά.



Όλα τα γατάκια που στεγάζονται εκεί είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα. Αν μάλιστα κάποιο σου αρέσει κάπως παραπάνω και διαπιστώσεις ότι έχεις ιδιαίτερη χημεία μαζί του μπορείς να κάνεις αίτηση υιοθεσίας!

Μέσα στο καφέ μπορείς να βρεις και gift shop με διάφορα προϊόντα για γατόφιλους. Μέρος των εσόδων πηγαίνουν κάθε μήνα σε φιλοζωικές οργανώσεις για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων γατών. Τα εν λόγω προιόντα μπορεί να τα βρει κάποιος και στο www.catcafe.gr 

Η επίσκεψη στο Cat Cafe Athens ήταν μια εμπειρία μοναδική η οποία προσεγγίστηκε σωστά στο σύνολο της! Ευγενικό και άκρως εξυπηρετικό προσωπικό, υπέροχες γεύσεις και γάτες με προσωπικότητα να αναλαμβάνουν επιτυχώς το ψυχαγωγικό κομμάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεσαι να φύγεις χωρίς να μπεις στον πειρασμό να κάνεις ένα αίτημα υιοθεσίας.

Το Cat Cafe δεν είναι απλώς ένα όμορφο καφέ, είναι ένα σημείο συνάντησης όλων των γατόφιλων όπου μπορούν να συναναστραφούν, να περάσουν χρόνο με τις γατούλες και να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να το επισκεφτείτε λόγω του περιορισμένου αριθμού τραπεζιών θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε κράτηση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ