ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mr. Tippler: Ένα social drinker περιστέρι προσγειώθηκε στην Πάφο

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Το ανακαινισμένο «παζάρι» της Πάφου αποτελεί πλέον πόλο έλξης για νυχτερινά μαγαζιά που συνεχώς εμπλουτίζουν τη νυκτερινή ζωή της πόλης. Ένα από τα πρώτα που άνοιξαν, μετά την αναβάθμιση της περιοχής, και το οποίο έφερε άλλο αέρα είναι το Mr. Tippler.

Σε έναν παράδρομο του κεντρικού πεζόδρομου της «αγοράς» και του Μαρκίδειου Δημοτικού Θεάτρου, οι ιδιοκτήτες του ανακαίνισαν ένα κτίριο που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, το οποίο αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την καύση ξύλου σε κάρβουνο και αργότερα μετατράπηκε σε γκαράζ, θέτοντας σημαντικές προκλήσεις που χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια για να ξεπεραστούν και να καταλήξουν στο σημερινό Mr. Tippler.

Αλήθεια, όμως, πώς πήρε το όνομα του και τι σημαίνει; Η απάντηση είναι απλή, αλλά δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς. Το όνομα «Mr. Tippler» δεν έχει μία, αλλά δύο έννοιες! Ο πρώτος ορισμός αναφέρεται στο άτομο που απολαμβάνει το αλκοόλ, με άλλα λόγια τον «social drinker». Η δεύτερη έννοια είναι αρκετά διαφορετική και μπορεί να εκπλήξει. Tippler είναι μια ράτσα περιστεριού που διαπρέπει σε αγώνες αντοχής. Και ακριβώς αυτή η ράτσα περιστεριού παρουσιάζεται στο λογότυπο με παπιγιόν και μαύρο ψηλό καπέλο! Είναι συναρπαστικό να πιστεύει κανείς ότι μια τόσο απλή λέξη μπορεί να έχει τόσο διαφορετικές έννοιες και την ίδια στιγμή να αποτελεί ένα catchy όνομα για cocktail bar.

Από το λογότυπο μέχρι το ambiance του μαγαζιού η αισθητική των ιδιοκτητών του είναι εμφανής! Industrial πινελιές, ιδιαίτερα φωτιστικά, ξύλινες κούνιες πάνω από το κεφάλι σου και ένα μοναδικό γκράφιτι προσωπογραφία του David Bowie που σου «μιλάει». Το αίθριο του προσφέρεται χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ η neon πινακίδα του πάνω από το μπαρ δεν περνά απαρατήρητη!

Το Mr. Tippler άνοιξε τις πόρτες του με μοναδικό σκοπό να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό στη νυχτερινή ζωή και την κοκτέιλ σκηνή της Πάφου.

Από την πρώτη μέρα, οι ιδιοκτήτες του είχαν ως στόχο να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για τα κόκτειλ και να προσφέρουν μια εξαιρετική και ποιοτική εμπειρία όσον αφορά το cocktail experience. Να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συναντηθούν και να απολαύσουν υπέροχα κοκτέιλ αλλά και ψαγμένη μουσική, όλα σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το πιο πρόσφατο cocktail menu στο Mr. Tippler αναπτύχθηκε με τη φιλοσοφία «closed loop», με πρωταρχικό στόχο την ελαχιστοποίηση της σπατάλης φαγητού και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του μπαρ, οδηγώντας έτσι σε μια πιο βιώσιμη κουλτούρα κατανάλωσης. 

Πέραν του πολύ ψαγμένου cocktail menu του και το οποίο συνεχώς ανανεώνεται, η κουζίνα του προσφέρει αρκετές επιλογές για casual φαγητό και συνοδεία ποτού. Προτείνω να δοκιμάσετε τις street food επιλογές του από Bao buns, tacos και pulled pork.

To Mr Tippler είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας των ιδιοκτητών του να δημιουργήσουν ένα καθημερινό μπαρ όπου όλοι θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους! Ένα μέρος που επιτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Το Mr. Tippler σε καλεί να αφεθείς στον ρυθμό και στη ψαγμένη μπάρα του και να αμαρτήσεις, σε άκρως παρεΐστικες νύχτες! Γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε, «it’s not a bar, it’s a vibe»!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με upcoming events & cocktails menu, επισκεφθείτε: https://mrtippler.com

#pafianontour #santinpafoeneshi