ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Noma Latsi: Ένα instagrammable παραθαλάσσιο all day spot!

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Στον απόηχο του κλεισίματος του καλύτερου εστιατορίου του κόσμου, του δανέζικου Noma, το άρτι αφιχθέν Noma στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού είναι λες και ήρθε να αναπληρώσει το κενό του ονόματος.

Το Λατσί ανέκαθεν αποτελούσε προορισμό για ντόπιο και ξένο τουρισμό. Τα τελευταία όμως χρόνια, πέραν των ψαροταβέρνων του, παρατηρείται και το άνοιγμα νέων διαφορετικών χώρων εστίασης. Τελευταία προσθήκη στον πεζόδρομο της μαρίνας του L.A.(τσιού) είναι και το Noma.  

Ένας νέος προσεγμένος χώρος στην κατηγορία του all day café - bar με μια επιβλητική βεράντα που αγναντεύει τα κατάρτια των σκαφών της μαρίνας και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα αυτής της άκρης του νησιού!

H διακόσμηση του μινιμάλ και μοντέρνα στοιχεία, με το φυσικό ξύλο να κυριαρχεί. Tο πράσινο που κοσμεί το εσωτερικό του, σε μεταλλικές κατασκευές στο ταβάνι, σε συνδυασμό με τα όμορφα φωτιστικά και το επιβλητικό green wall, δημιουργούν διάφορα instagrammable σημεία.

Το μενού περιστρέφεται γύρω από επιλογές για brunch, σαλάτες και κάποιες σταθερές επιλογές (μπέργκερ, τορτίγια, κτλ) που μπορείς να απολαύσεις όλες τις ώρες. Προσεγμένη λίστα με κοκτέιλ, ικανοποιητική λίστα κρασιών και εννοείται καφές.

Στην τελευταία μας επίσκεψη, δοκιμάσαμε από μπέργκερ μέχρι γιαούρτι με γκρανόλα και φρούτα. Η επιλογή “pulled beef” σε ψωμάκι ή με αβγά με ιντρίγκαρε να τη δοκιμάσω και δεν έχασα! Φρέσκα υλικά, μοντέρνα παρουσίαση και ωραίο service μας δημιουργήσαν την επιθυμία να ξαναπάμε… αλλά σε golden hour (ηλιοβασίλεμα)!

Γενικά, θα έλεγα ότι η χαλαρωτική ατμόσφαιρα του, προσφέρεται για συγκλονιστικά παφίτικα ηλιοβασιλέματα και μοναδικές νύχτες κάτω από τον έναστρο ουρανό! Τώρα έχεις επιπλέον λόγους για εξορμήσεις στο βορειοδυτικότερο μέρος του νησιού. L.A.(τσί)… ερχόμαστε!

#pafianontour #santinpafoeneshi