ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Περικλής Ρουσουνίδης επιστρέφει ανανεωμένος

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

O Περικλής Ρουσουνίδης μας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ξέρει να ελίσσεται και να εξελίσσεται όπως ακριβώς επιτάσσει το ανταγωνιστικό και άκρως απαιτητικό περιβάλλον της γαστρονομικής σκηνής του Κύπρου. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ο Περικλής δεν ακολουθεί τις τάσεις αλλά δημιουργεί τάσεις,  χρησιμοποιώντας με δεξιοτεχνία τις άρτιες γνώσεις του, το μοναδικό ταλέντο και την δημιουργικότητα του. Έτσι για άλλη μια φορά απασχολεί ευχάριστα την γαστρονομική επικαιρότητα με την επανέναρξη του Craft Βakery and Sweets, σε νέο χώρο με νέες προοπτικές.

Το Craft Bakery and Sweets άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Πειραιώς 20  (πάροδος λεωφόρου Αθαλάσσης) στον Στρόβολο, προσφέροντας στους πελάτες πέρα από μοναδικά απολαυστικές εμπειρίες και άνετο χώρο Parking! Στα ράφια του θα βρείτε ό,τι προσφέρει ένας αυθεντικός ευρωπαϊκός φούρνος χωρίς να παρεκκλίνει από τις κυπριακές γεύσεις. Ένα σωστό πάντρεμα γεύσεων που το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας ευλαβικά και πιστά την ντόπια πρώτη ύλη.

Στο μενού του θα βρείτε εμπλουτισμένη γκάμα από ψωμιά, κρουασάν, γλυκά και σάντουιτς. Αξίζει να δοκιμάσετε και τον εκλεπτυσμένο καφέ του χαλαρώνοντας στην δροσερή βεράντα του! Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των ημερών θα υπάρχει και δυνατότητα delivery. 

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του στα μέσα μαζικής δικτύωσης, παρουσιάζει το νέο μαγαζί αναφέροντας τα εξής:

"Το Craft Bakery - Τα γλυκά είναι κάτι περισσότερο από ένα αρτοποιείο. Είμαστε τεχνίτες της γεύσης, δημιουργοί στιγμών και προμηθευτές της παράδοσης. Με κάθε δημιουργία, τιμούμε τη διαχρονική τέχνη της αρτοποιίας, εμποτίζοντας κάθε φραντζόλα, ζύμη και γλυκό με την ουσία της ποιότητας και της αυθεντικότητας.

Στο Craft Bakery - Sweets, είμαστε υπερήφανοι για την αφοσίωσή μας στη δεξιοτεχνία, επιλέγοντας σχολαστικά τα καλύτερα υλικά και κατασκευάζοντας κάθε είδος με προσοχή και ακρίβεια. Τα ψωμιά μας διαθέτουν την τέλεια ισορροπία υφής και γεύσης, ενώ τα αρτοσκευάσματα μας σαγηνεύουν τις αισθήσεις με τις λεπτές στρώσεις και τις εξαίσιες γεμίσεις τους.

Αλλά πέρα από τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, είναι το πάθος μας για την παράδοση που μας κάνει πραγματικά ξεχωριστού. Με κάθε καρβέλι ψωμί και κάθε γλυκό, αποτίουμε φόρο τιμής στις διαχρονικές τεχνικές και συνταγές που πέρασαν από γενιά σε γενιά. Αυτή η ευλάβεια για το παρελθόν είναι που εμποτίζει τις δημιουργίες μας με μια αίσθηση νοσταλγίας.

Είτε απολαμβάνετε ένα ζεστό, τραγανό καρβέλι ψωμί είτε απολαμβάνετε ένα απλό γλυκάκι, κάθε μπουκιά λέει μια ιστορία – μια ιστορία παράδοσης, δεξιοτεχνίας και ασυμβίβαστης ποιότητας. Καλώς ήρθατε στο Craft Bakery - Sweets, όπου κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στην καρδιά του χειροποίητου ψησίματος."

Το Craft Bakery And Sweets είναι ανοιχτό Δευτέρα με Κυριακή 07.30 πμ. έως 21.00 μμ.