ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγαμε για ολόφρεσκο brunch σε ένα όμορφο αγρόκτημα κοντά στην πόλη

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Το Σάββατο το πρωί αψηφώντας τις ακραίες καιρικές συνθήκες με το θερμόμετρο να δείχνει 40 plus αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή απόδραση εκτός πόλης και να δοκιμάσουμε το Brunch της The Royal Goat farm.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί κατευθυνθήκαμε προς το Παλιομέτοχο και διασχίζοντας την έρημη καλοκαιρινή φύση φτάσαμε στον προορισμό μας. Η αυλή με την κληματαριά ήταν πανέμορφη εντούτοις λόγω της ζέστης αποφασίσαμε να κάτσουμε εντός. Ούτως ή άλλως το οίκημα ήταν τόσο σωστά εναρμονισμένο με το περιβάλλον που νιώθαμε σαν να βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο. Στον χώρο δέσποζε το στοιχείο του ξύλου ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες που έβλεπαν στην αυλή δημιουργούσαν ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στην είσοδο, σε ένα ξύλινο τραπέζι παρατεταγμένα τα φρεσκοζυμωμένα ψωμιά της κυρίας Ρούλας προετοίμαζαν τους γευστικούς μας κάλυκες για την αυθεντικότητα του γεύματος που ακολουθούσε.

Ένα ξύλινο πλάτερ με αυγά, χαλούμια, αναρή, χαλίτζια, ελιές, ντομάτες αγγουράκια και καρότα, λουκάνικα και φρυγανισμένα ψωμιά, έφτασε στο τραπέζι μας. Σε ένα πιατάκι ξεχωριστά τέσσερα είδη χειροποίητων μαρμελάδων περίμεναν να τις δοκιμάσουμε και σε πολύ λίγο έφτασε στο τραπέζι ένα πιάτο κολοκύθια με αυγά και μελιτζάνες με αυγά. Ξεχώρισα το χαλίτζι το οποίο ήταν ασύγκριτα νόστιμο και τις μελιτζάνες με τ' αυγά. Επίσης το προζυμένιο ψωμί της κυρίας Ρούλας έκλεψε της εντυπώσεις έτσι φεύγοντας ένα καρβελάκι ήρθε μαζί μας στο σπίτι.

Η Royal Goat Farm ξεχωρίζει και για τα ολόφρεσκα λαχανικά που έρχονται κατευθείαν από τον κήπο καθώς και για τα υπέροχα τυριά που φτιάχνει με μεράκι η κυρία Ρούλα από συνταγές της γιαγιάς της!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λειτουργεί με κρατήσεις, ότι μπορείτε φεύγοντας να ψωνίσετε τα υπέροχα προϊόντα της φάρμας για το σπίτι και ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στον χώρο και να χαζέψετε τα ζωάκια της φάρμας.

Το Τhe Royal Goat Farm βρίσκεται στο Παλιομέτοχο (κοντά στη νεκρή ζώνη του Γερόλακκου, στο ύψος του Pascal και του Nicosia Mall) Τηλέφωνο Κρατήσεων 99653957