ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Deliγιάννης θα φας και θα πιείς «ό,τι καλό έχει το χωριό»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Το επώνυμο Δεληγιάννης είναι συνυφασμένο με ισχυρές προσωπικότητες του 19ου αιώνα που πρωταγωνίστησαν στην ελληνική ιστορία, εντούτοις το μαγαζί του Γιάννη στην Κυπερούντα δεν έχει κάποια ιστορική υπόσταση, απλώς πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο λογοπαίγνιο. Γεννήθηκε από το Deli (delicatessen) και το όνομα του ιδιοκτήτη, Γιάννης. Ο Γιάννης σπούδασε οικονομικά και marketing, ωστόσο η αγάπη του για την μαγειρική τον ώθησε να φτιάξει ένα πανέμορφο μαγαζί στο χωριό της καταγωγής του με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία, χρησιμοποιώντας παράλληλα όλες τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές του.

Ψαγμένα σερβίτσια, παιχνιδιάρικα platters, μεγαλοπρεπές λογότυπο, ένας χώρος ενταγμένος αρμονικά στο περιβάλλον του χωριού με χαλαρή μουσική στο φόντο, συνθέτουν το σκηνικό στο όμορφο καφεστιατόριο Deliγιάννης που έχει ανοίξει εδώ και ένα μήνα στην Κυπερούντα.

Στην αυλή του θα φας ονειρικό brunch! Το μενού αποτελείται από «ό,τι καλό έχει το χωριό»! Φρεσκοψημένο ψωμί, ελιές, αυγά, χαλούμι από Πάχνα, αναρή με μέλι, μαρμελάδες χειροποίητες, γλυκά του κουταλιού, αλλαντικά πιτσιλιάς, κεφαλότύρι, αυγοφέτες από τσουρέκι, κουλούρι με αυγό και αλλαντικά, γιαούρτι καρύδας με φρούτα. Επίσης θα βρεις ό,τι καφέ τραβάει η όρεξη σου, smoothies, φρέσκους χυμούς, ροφήματα, κρασιά και οινοπνευματώδη.

Από τον Νοέμβρη το Deliγιάννης τις νύχτες θα μεταμορφώνεται σε ψαγμένο Wine Βar όπου θα σερβίρει αποκλειστικά κρασιά Κυπερούντας και κουμανταρία, τα οποία θα συνοδεύει με δέκα επιλεγμένα πιάτα κρασομεζέ. Ενδεικτικά το μενού θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συκωτάκια στην πάνα, πατάτες αντιναχτές, αγρέλια αλλά και platters με αλλαντικά και τυριά. Η ξυλόσομπα θα πρωταγωνιστεί στον χώρο συμπληρώνοντας την ζεστασιά που προσδίδουν οι ξύλινες λεπτομέρειες κάνοντας τον ακόμα πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό! 

Στο Deliγιάννης μπορείς να πας για brunch από τις 10 μέχρι τις 2 και είναι ευπρόσδεκτο και το σκυλάκι σου! 

Kρατήσεις στο 97 520630, Δ-Π 17.00-23.00, Σ 9.00-00.00 Κ 9.00-20.00.