ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tmplbar: Ένα διατηρητέο που μεταμορφώθηκε σε all day spot!

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Το Temple Bar κατέχει ξεχωριστή θέση στα νυκτερινά δρώμενα της Πάφου. Το διατηρητέο αρχοντικό στο κέντρο της πόλης (που ξεκίνησε ως φροντιστήριο αγγλικών, έτσι το έζησα), εξελίχθηκε σε μπαρ, μπυραρία με ροκ σκηνή, ενώ σχετικά πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία.

Συνεχίζει όμως να διατηρεί τον χαρακτήρα του, με ένα ρεκτιφιέ που ενσωμάτωσε mainstream και contemporary στοιχεία. Τελευταία προσθήκη η επιλογή του πρωινού καφέ και φυσικά του trendy -πλέον- brunch! Η αυλή του μεταμορφώθηκε και φιλοξενεί το brunch του al fresco. Οι μεγάλες ομπρέλες, τα γρανιτένια τραπέζια, οι ξύλινες καρέκλες, τα φυτά και τα χρωματιστά λουλούδια έδωσαν στην αυλή ένα άλλο αέρα και δημιούργησαν ένα όμορφο περιβάλλον με ψαγμένη μουσική υπόκρουση.

Το πάντρεμα του ξενόφερτου brunch με το δικό μας μπούκωμα έχουν δώσει ένα ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα!

Το μενού του brunch αγαπά τα κυπριακά προϊόντα και καλύπτει όλα τα γούστα. Οι διάφορες επιλογές σε αυγά (τηγανητά, ποσέ κτλ) συνήθως συνοδεύονται με χωριάτικο κυπριακό ψωμί ή αρκατένο, ενώ ακόμα και η γκρανόλα του με το γιαούρτι περιλαμβάνει λουκούμι Γεροσκήπου και παστελάκι! Εννοείται, θα βρεις επιλογές σε pancakes, κρουασάν και κάποια μοναδικά πιάτα με αναρή! Βασικά, το πάντρεμα του ξενόφερτου brunch με το δικό μας μπούκωμα έχουν δώσει ένα ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα.

Στην τελευταία μας επίσκεψη, δοκιμάσαμε από αρκατένο μέχρι γκρανόλα με λουκούμι! Πέραν του ξεχωριστού μενού και της όλης ατμόσφαιρας, η ενέργεια του Χάμπου σε κάνει να θέλεις να πιείς σαμπάνια από το πρωί! Ο Χάμπος, αεικίνητος, θετικός, μεταφέρει εκτός από την ενεργεία του και την εμπειρία του (από το οικογενειακό εστιατόριο του Windmill) και αποτελεί επιπλέον ατού του χώρου.

Παρόλο που τα  μπραντσάδικα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το μπούκωμα-brunch στο Tmplbar διαθέτει τα συστατικά για να ξεχωρίσει. Εμείς πάντως το καταχωρήσαμε στις σταθερές επιλογές μας!

#pafianontour #santinpafoeneshi