ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To BOL παίζει μπάλα στο γήπεδο του υγιεινού τρόπου ζωής

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Το ΒΟL εμφανίστηκε πριν κανένα χρόνο στην καρδιά της αναβαθμισμένης παλιάς αγοράς της Πάφου.

Ένα γωνιακό μικρό μαγαζάκι που δεν περνά απαρατήρητο, ενώ έχει γίνει talk of the town μέσω του take away και του ντελίβερί του. Μινιμάλ σχεδίαση με τα τεράστια στρογγυλά φωτιστικά του να δεσπόζουν στον χώρο και να θυμίζουν μπάλες σε γήπεδο ποδοσφαίρου -και όχι τυχαία. Ιδιοκτήτες είναι ο Χρίστος και ο Αντρέας από τη γνωστή αθλητο-ποδοσφαιρο-οικογένεια των Μακρή στην Πάφο. Όλη η οικογένεια ασχολήθηκε και ασχολείται με τον αθλητισμό (και δη το ποδόσφαιρο), ενώ ο πατέρας τους, Τάσος Μακρής, είναι γνωστός και αγαπητός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ευαγόρα Πάφου. Ο Αντρέας είναι εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής που τώρα αγωνίζεται στην ΑΕΛ, αλλά επισκέπτεται συχνά την πόλη και το μαγαζί του.

Έτσι και το όνομα του μαγαζιού προέκυψε από την αγάπη τους για την μαυρόασπρη στρογγυλή θέα, αφού το bol παραπέμπει τόσο σε μπάλα όσο και στο bowl στο οποίο σερβίρονται αρκετά από τα εδέσματα που προσφέρουν.

Στόχος τους εξ αρχής, να μεταδώσουν και να εφαρμόσουν τον υγιεινό τρόπο ζωής τους ως ποδοσφαιριστές και αθλητές σε όλους όσους επιλέγουν το bol.

Αυτή τη φιλοσοφία έδωσαν στον χώρο και στις επιλογές που προσφέρει. Στην προσπάθεια τους αυτή, η επιστημονική κατάρτιση της αδερφής τους, που είναι διατροφολόγος, είναι εμφανής στην επιλογή των πρώτων υλών και στο συνδυασμό αυτών. Προσφέρουν στους πελάτες τους επιλογές από υγιεινά - σπιτικά σνακ υψηλής ποιότητας, όπως φρέσκες σαλάτες, υγιεινά wraps (το φυστικοβούτυρο - μπανάνα - βρόμη το λατρεύω), σάντουιτς, μπολ και χειροποίητες μπάρες και μπισκότα. Επιπλέον, παρέχουν υγιεινά smoothies και shakes πρωτεΐνης με φρέσκα φρούτα (χωρίς σάκχαρα ή σιρόπι), φρέσκους εποχιακούς χυμούς και βιολογικό καφέ!

Αποστολή του bol είναι να προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από μοναδικές γευστικές επιλογές! Πάντως, το ρυζόγαλο τους με έκανε μεγάλο φαν!

#pafianontour #santinpafoeneshi

Info
Τηλ. 99201592
Δημοτική Αγορά, Πάφος
Δ-Σ 07.00-19.00