ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Old Town Baristro: Ένα μικρό διαμαντάκι στην παλιά Πάφο

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Το έχουμε ξαναπεί… Όποιος δεν έχει επισκεφτεί το κέντρο της Πάφου τα τελευταία 3-4 χρόνια, δύσκολα θα το αναγνωρίσει. Η συνολική ανάπλαση, πέραν του ότι έχει ομορφύνει την περιοχή, αποτελεί και πηγή έμπνευσης για άνοιγμα νέων επιχειρήσεων.

Μια από αυτές είναι και το Old Town Baristro, που από το όνομά του αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεται στην παλιά πόλη, ενώ το baristro (bar & bistro) το ξεχωρίζει και σε κάνει να το θυμάσαι. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο της Πάφου (στον παράδρομο μετά την πλατεία) και έχει θέα πέραν της στήλης της 28ης Οκτωβρίου και τα νεοκλασικά σχολεία της πόλης.

Με διακόσμηση που θυμίζει café ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων (σαν κι αυτά βλέπουμε σε ταινίες), η οποία κυμαίνεται στου τόνους του άσπρου με φυσικά υλικά σε έπιπλα και φωτιστικά και όμορφα φυτά, δημιουργείται μια ρομαντική διάθεση στον χώρο.

Τα μικρά τραπεζάκια έξω, αλλά και ο μεγάλος πάγκος με το ανοιγόμενο παράθυρο έχουν θέα την ανακαινισμένη πλατεία Δημαρχείου και προσφέρουν μια διαμπερότητα και αρκετό φως στο café.

Στα εν λόγω café, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, ενώ εκτός από καφέδες, προσφέρονται και άλλα ζεστά και κρύα ροφήματα, ιδιαίτερα muffins  και γενικά αρκετή ποικιλία από σνακ και σάντουιτς. Πέραν τούτου, από εδώ μπορείς να αγοράσεις από τη μηχανή μέχρι τον καφέ σου για το σπίτι, αλλά και όμορφα διακοσμητικά με φυσικά υλικά.

Όπως λέει και η περιγραφή τους θέλουν να είναι το καθημερινό place to be της γειτονιάς! Και τα κατάφεραν.

#pafianontour #santinpafoeneshi


Διάβασε επίσης:
Η ακτογραμμή της Πάφου έχει… υπέροχη γεύση
Δεν είναι η Tribeca, δεν είναι το Soho… είναι η Πάφος