ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διασκέδαση με ένα δυνατό band στην τελετή βράβευσης των WiZ 50 Best Restaurants 2023

WIZ TEAM

Η τελετή βράβευσης και ανακοίνωση της σειράς κατάταξης των 50 Καλύτερων Εστιατορίων της Κύπρου, όπως αυτά αναδείχθηκαν μέσω του θεσμού WiZ 50 Best Restaurants, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για όσους θα βρεθούν στο Hilton τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.

Μια από αυτές, την οποία μπορούμε να ανακοινώσουμε, είναι το τι θα συμβεί αμέσως μετά την απονομή των βραβείων στα 50 Καλύτερα Εστιατόρια, με τη La Luna Band να αναλαμβάνει τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων.

Η Eleonora La Luna, δημιουργός και frontwoman της μπάντας, μαζί με τους μουσικούς της, θα ερμηνεύσουν σε ένα γεμάτο δίωρο γνωστά κι αγαπημένα pop rock κομμάτια, δοσμένα με έναν πολύ σύγχρονο ήχο, ένα soul-full jazzy ύφος και έναν upbeat ρυθμό!

Το ρεπερτόριο της La Luna Band περιλαμβάνει από Dua Lippa και Pharrel Williams, μέχρι The White Stripes, Amy Winehouse και Steve Wonder.

Αποτελούμενη από τους Eleonora La Luna (τραγούδι), Ανδρέα Επαμεινώντα (κιθάρα), Παναγιώτη Ασιήκκη (μπάσο) και Kris Grecian (ντραμς), η μπάντα κάνει εμφανίσεις εδώ και δύο χρόνια σε πολύ special occasions (κυρίως σε private events), ενώ αναλόγως του εκάστοτε event κάθε φορά παίζει από soulfull jazz soft κομμάτια μέχρι και AC/DC.