ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα highlights της τελετής βράβευσης των WiZ 50 Best Restaurants 2023

WIZ TEAM

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ GUIDE, ο Όμιλος SppMedia και η Τράπεζα Κύπρου, βράβευσαν την ελίτ της κυπριακής εστίασης, στο πλαίσιο του θεσμού «WiZ 50 BEST Restaurants».

Στη λαμπερή γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία, ανακοινώθηκε μάλιστα η σειρά κατάταξης από το 1 μέχρι το 50.

Το παρών τους στην όμορφη αυτή βραδιά της κυπριακής γαστρονομίας έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Γεωργίας Δρ. Μαρία Παναγιώτου και ο τέως Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, καθώς επίσης και γνωστοί food bloggers του νησιού οι οποίοι τίμησαν με τη σειρά τους τον θεσμό των 50 Καλύτερων Εστιατορίων της Κύπρου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δώδεκα κριτές του θεσμού 50 Best Restaurants είναι οι Γιάννης Αδειλίνης, Ντένη Καλλιβωκά, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Πάολα Παπακώστα, Απόστολος Κουρουπάκης, Αθηνά Λοϊζίδου, Ειρήνη Γεωργάλλα, Αφροδίτη Δερματά, Πόπη Βακή, Σάντη Αντωνίου, Λεόντιος Τσέλεπος και  Γιάννος Ιωάννου, οι περισσότεροι εκ ήταν ανάμεσα στους απονεμητές.

Την εκδήλωση απονομής των βραβείων παρουσίασε η Αφροδίτη Δερματά, Δημοσιογράφος στο WiZ Guide και Ραδιοφωνική Παραγωγός στον Love Fm, και ο Δημήτρης Δερματάς, Ραδιοφωνικός Παραγωγός στον Deejay Radio. Tην όμορφη βραδιά συνόδευσε με τη φωνή της η τραγουδίστρια Eleonora La Luna μαζί με τις μελωδίες της μπάντας της «La Luna band».

Και επειδή μιλάμε για μια βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία, μετά το τέλος της απονομής των βραβείων, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα λαχταριστά gourmet Finger Food από το Ξενοδοχείο Hilton, συνοδεύοντάς τα με κρασιά Παπαγιαννάκος και νερό Acqua Panna και San Pellegrino.

Χορηγοί των Wiz 50 Best Restaurants ήταν η Τράπεζα Κύπρου, τα νερά Acqua Panna και S.Pellegrino, το Κρασί Παπαγιαννάκος και η Petrolina.

Διαβάστε επίσης: Η τελική κατάταξη των WiZ 50 Best Restaurants 2023