ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7+1 μπαρ στη Λευκωσία με ονόματα και ατμόσφαιρα που αγαπάμε

WIZ TEAM

Κάποια μπαρ έχουν ονόματα εύηχα και πιασάρικα, που στο άκουσμά τους και μόνο νιώθουμε μια ευφορία και μια διάθεση για έξοδο.

Παρακάτω τα αγαπημένα μας στη Λευκωσία.

Λόλα

Cosy μπαράκι με urban διακόσμηση. Όμορφος κόσμος από νωρίς για τα cocktail στη μπάρα από τον Κωνσταντίνο Dheere, αρκετές ετικέτες κρασιών, platter τυριών και αλλαντικών, σαλάτες και διάφορα ντιπ για τσιμπολόγημα. Του αρέσει η μουσική με στυλ, αγαπά τα ακουστικά live και τα πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λόλα ΕΔΩ

Volver

Τέρμα Λήδρας, με όνομα που παραπέμπει στην ταινία του Αλμοδόβαρ, λιτή αλλά δυνατή κάρτα με απολαυστικά κλασικά και signature κοκτέιλ με φρέσκα υλικά, είναι από μόνα τους λόγος να κλείσεις θέση. Σχεδόν κάθε βράδυ ένας DJ κάνει παιχνίδι πίσω από τα decks με ψαγμένες μουσικές, μοναδικό vibe, τις πρωινές ώρες μαζεύει και εκπρόσωπους του bar industry. Από τα μέρη που συγκεντρώνουν κόσμο λόγω του στυλ τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Volver ΕΔΩ

Γρανάζι

Σε ένα παλιό νεοκλασικό με hand made αισθητική και κουλαριστή εσωτερική αυλή. Παρεΐστικο, νεαρόκοσμος με χαλαρή διάθεση, ωραία κοκτέιλ και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Μια διαφορετική πρόταση στους Αγίους Ομολογητές, με ενδιαφέρουσες μουσικές συχνά από guest DJs, είναι από τα μέρη που επιστρέφεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Γρανάζι ΕΔΩ

Swimming Birds

Cosy και φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες πάνω στον πεζόδρομο, δίπλα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας. Από το πρωί με μυρωδάτους καφέδες και υπέροχο espresso, ροφήματα, σνακ και γλυκά στην πίσω εσωτερική αυλή. Από το απόγευμα μετατρέπεται σε bar με κάρτα κρασιών, κοκτέιλ, craft κυπριακές μπίρες, σπιτικό παγωμένο τσάι και ωραίες μουσικές. Στο ηλιοβασίλεμα με ένα negroni, νιώθεις την ομορφιά της παλιάς πόλης.     

Περισσότερες πληροφορίες για το Swimming Birds ΕΔΩ


Lost
+ Found Drinkery

Mε ρετρό ντεκόρ και καλοκαιρινό feeling, έγινε δημοφιλές για τα εξαιρετικά signature κοκτέιλ και βρέθηκε πριν μερικά χρόνια στα καλύτερα cocktail bars του κόσμου. Επεξηγηματικός κατάλογος με αυτό που σου ταιριάζει, κάρτα που ανανεώνεται με νέα δημιουργικά κοκτέιλ αλλά και μη αλκοολούχα και bar food dumblings. Οι θαμώνες γίνονται παρέα σε μια ατμόσφαιρα αυθορμητισμού, φλερτ και καλής μουσικής. Συχνά με φιλοξενούμενους διεθνείς mixologists.

Περισσότερες πληροφορίες για το Lost + Found Drinkery ΕΔΩ


The Old Souls

Καθαρόαιμο bar στο κέντρο της πόλης. Industrial αισθητική, laid back ατμόσφαιρα, βολική μπάρα με νεαρόκοσμο που συναντά τις «παλιές ψυχές». Ωραία κοκτέιλ, κρασί από ελληνικούς και κυπριακούς αμπελώνες, πλατό τυριών-αλλαντικών και spirits μέχρι αργά. Μουσικές με πάρτι διάθεση από DJs και κόσμος που μεταφέρεται το καλοκαίρι στον γωνιακό πεζόδρομο. Από τα μέρη που συγκεντρώνουν κόσμο λόγω του στυλ τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το The Old Souls ΕΔΩ
 

7 Κλειδιά

Μικρό, urban καφενείο με αρχοντική διάθεση. Αυθεντικό, χωρίς υπερπροσπάθεια, προσφέρεται για αργές βραδιές με καλή παρέα για καφές στη χόβολη, ούζο, τσίπουρο, ζιβανία, επιλεγμένες ετικέτες κρασιού αποκλειστικά από τον κυπριακό αμπελώνα καθώς και αρκετές επιλογές σε μπύρα και από μικρά κυπριακά ζυθοποιία. Συνοδεύονται από μερικά τσιμπήματα όπως πλατό αλλαντικών και τυριά. Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, μουσική από ρεμπέτικα μέχρι rock.

Περισσότερες πληροφορίες για τα 7 Κλειδιά ΕΔΩ

Και ένα έξτρα στα περίχωρα

Κασκαντέρ

Σε ένα παλιό πετρόκτιστο καφενείο στα Λύμπια, ο Μιχάλης και η Χαρίκλεια έβαλαν πολύ μεράκι και έφτιαξαν ένα υπέροχο μπαρ-καφενείο. Με ωραία αύρα, ξέγνοιαστες στιγμές, καλές μουσικές και με θεματικές βραδιές. Κάρτα με κυπριακές ετικέτες κρασιών, ποικιλία σε κουμανταρία και ζιβανία, craft μπίρες, κοκτέιλ και όλα τα spirits, μαζί με platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων. Το καλοκαίρι η πίσω αυλή με τις παπουτσοσυκιές είναι χάρμα ιδέσθαι.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κασκαντέρ ΕΔΩ