ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Da Paolo – Διαχρονικά, η πρώτη πίτσα

Τη συγκεκριμένη συζήτηση την κάνουμε συχνά πυκνά με τους φίλους μου. «Ποια είναι τελικά η καλύτερη πίτσα στη Λευκωσία;». Το συζητάμε, το ξανασυζητάμε, για να καταλήξουμε κάθε φορά στα ίδια… πως την καλύτερη πίτσα την τρώμε στο Da Paolo.

Παλαιότερα είχα συνδέσει το Da Paolo με τη χαλαρή έξοδο μου από το σπίτι. Με παρεΐστικη διάθεση σε μια ατμόσφαιρα που δεν θυμίζει σίγουρα την κλασική πιτσαρία. Θυμίζει περισσότερο, την κουζίνα της μαμάς… Αυτό λέω, το ζεστό συναίσθημα, που είμαι σίγουρη πως βγαίνει στην ατμόσφαιρα από τον ξυλόφουρνο της κουζίνας που βρίσκεται σε κοινή θέα και όχι κρυμμένος στην κουζίνα. Κι ύστερα είναι εκείνα τα υπέροχα παράθυρα, του παλιού κτηρίου στο κέντρο της πόλης, Που όταν έχεις την τύχη να βρεθείς δίπλα σε ένα από αυτά, είσαι πραγματικά προνομιούχος.

Βρεθήκαμε εκεί πριν από λίγες μέρες, δυο ζευγάρια φίλων λοιπόν. Λίγο μετά που το Da Paolo μπήκε ξανά μέσα. Και παραγγείλαμε το πρώτο κόκκινο κρασί μας, μετά το καλοκαίρι και διαλέξαμε την αγαπημένη μας bruschetta και τη σαλάτα della casa. Οι άντρες της παρέας συνέχισαν με πάστα και κοτόπουλο piccata di pollo, ενώ εγώ και η φίλη μου με πίτσα da paolo και Greca. Σε μια αυθεντική ατμόσφαιρα, σ’ ένα εστιατόριο που παραμένει προσιτό και φιλικό εδώ και χρόνια.

Άλλες πάλι φορές, όταν εμείς ή οι φίλοι μας έχουμε διάθεση για καναπέ, για χαρτιά ή για ταινία, κανένα πρόβλημα, γιατί η πίτσα μας έρχεται delivery. Και το πιο σημαντικό; Δεν χάνει τη γεύση της μέχρι να φτάσει στο σπίτι μας, όπως συμβαίνει συχνά με άλλες. Το ακόμη πιο σημαντικό; Πως πληρώνοντας στο Da Paolo με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, κερδίζουμε και βαθμούς Ανταμοιβής.