ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκθεση LEGO® στο Mall of Cyprus

Η θεαματική έκθεση «Travelling Bricks από τουβλάκια LEGO®», με θέμα την Ιστορία των Μεταφορών, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στο ANNEX 3 στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Η έκθεση παρουσιάζει την ιστορία των μεταφορικών μέσων, δια μέσω των αιώνων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πάνω από 120 εκθέματα που παρουσιάζουν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και ιστορικά μεταφορικά μέσα. Τα εκθέματα έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα χρόνο από περισσότερους από 20 επαγγελματίες πιστοποιημένους καλλιτέχνες LEGO®, οι οποίοι θα καταφτάσουν στην έκθεση για να στήσουν τα μοντέλα τους με περισσότερα από 500.000 τουβλάκια LEGO®, ώστε να μπορούμε όλοι να θαυμάσουμε από κοντά.

Μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα εκτίθενται είναι: Πρώτες Μεταφορές, Πλοία, Τρένα, Αεροπορία, Διαστημικά Μέσα, Οχήματα και Record Breakers. Πολλά εκθέματα αναμένεται να καθηλώσουν, τόσο για τη λεπτομέρεια όσο και τις διαστάσεις τους. Ενδεικτικό παράδειγμα ο «Τιτανικός», του οποίου το μήκος ξεπερνάει τα 7 μέτρα. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν επίσης ένα τρίμετρο Zeppelin, ένα τρίμετρο πύραυλο και ένα τρίμετρο διαστημόπλοιο.

Στο χώρο θα υπάρχουν οθόνες, που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και ένας διαδραστικός χώρος με 200.000 LEGO® με τα οποία θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές. Στο χώρο θα υπάρχει και παιδική γωνιά με ειδικά LEGO® για παιδιά κάτω των 3 ετών. Ο διαδραστικός χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα, συνδυάζοντας τις εκπαιδευτικές και δημιουργικές δυνατότητες των LEGO®

Την έκθεση παρουσιάζει το Dixan και διοργανώνει η Moonlight Show Productions. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Info
Εγκαίνια Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017
Annex 3
The Mall of Cyprus, Λευκωσία
Είσοδος  €8
Για οικογένειες πέντε ατόμων, το ένα εισιτήριο δωρεάν.
Δωρεάν για παιδιά κάτω των τριών ετών 
Επισκέψεις σχολείων  €5 (άποροι μαθητές δωρεάν).
Για πληροφορίες και κρατήσεις σχολείων 77772939
Εισιτήρια στην είσοδο της έκθεσης και στις ιστοσελίδες
www.travellingbrickscy.com   www.tickethour.com.cy.
Δ-Παρ 09.00-20.00
Σ-Κ 10.00-20.00
Διάρκεια έκθεσης μέχρι 2 Απριλιου 2017