ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη»- Λεβέντειος Πινακοθήκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη ενημερώνεται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τις εξελίξεις για τον νέο κορονοϊό COVID-19 στη χώρα μας και διεθνώς και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων της.

Παρ’ όλα αυτά, μένει σε επαφή με τους επισκέπτες της μέσα από το πρόγραμμα «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους παραμένουν σπίτι για προληπτικούς λόγους. Αυτή η πολιτιστική πρόταση τονίζει ότι πρέπει να παραμένουμε αισιόδοξοι  και να διατηρήσουμε την επαφή μας επικοινωνώντας μέσω της δύναμης της τέχνης!

Η Πινακοθήκη εγκαινιάζει τη νέα δράση-εκδήλωση «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη» στο Facebook και θα παραμείνει σε συνεχή επαφή με όλους τους φίλους της. Το πρόγραμμα «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη» θα επιτρέπει σε όλους εικονικές επισκέψεις μέσα από θεματικές που σχετίζονται με τις Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης αλλά και θα προσφέρει πρόσβαση σε διεθνή καλλιτεχνικά θέματα. Στο πνεύμα αυτό, προσκαλούμε και άλλα μουσεία να στηρίξουν και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προβάλλοντας δικά τους αντικείμενα και ειδήσεις.

Το πρόγραμμα «Μένω Σπίτι – Μένω με Τέχνη», μια ανοιχτή και προσβάσιμη πλατφόρμα για εσάς, συνιστά ένα «πολιτιστικό αντίδοτο» σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλη την ανθρωπότητα.