ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Antasia… είναι το καλοκαίρι σου!

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Παρόλο που το εστιατόριο του Antasia Beach Club δουλεύει ολόχρονα, εντούτοις το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό πολυεπίπεδο beach bar!

Ήδη αναφερθήκαμε στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και σχεδιασμό του (από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Παφίτη Κωνσταντίνου Ψωμά) σε προηγούμενο blog μας, αλλά ο αέρας ανανέωσης που προσέφερε από πέρσι ο νέος μάνατζέρ του, Ιωάννης Μαστορής, το έχει μεταμορφώσει στο πιο in spot! Ο Ιωάννης προσάρμοσε τις εμπειρίες του από την κοσμοπολιτική Θεσσαλονίκη, τις συνδύασε με την απαράμιλλη αισθητική του και είναι έτοιμος φέτος… να αναμορφώσει το παφίτικο καλοκαίρι!

Το άσπρο επικρατεί στη διακόσμηση και στην επίπλωση, που σε συνδυασμό με τα ξύλινα και μαρμάρινα τραπέζια προσδίδουν μια πολυτέλεια αλλά συνάμα και απλότητα στο χώρο. Δεν χορταίνω τους επενδυμένους τοίχους του εστιατορίου που παραπέμπουν σε λέπια ψαριού… αλλά η αλήθεια δεν μπορείς να πρωτοδιαλέξεις το πιο instagrammable σημείο του Antasia!  

H αύρα του χώρου μεταφέρθηκε και στο μενού που συνδυάζει την ασιατική με την μεσογειακή κουζίνα χρησιμοποιώντας αρκετά ντόπια υλικά. Δηλώνω συχνός θαμώνας και έχω δοκιμάσει τα περισσότερα πιάτα του μενού, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Αρχικά, η επιτυχημένη προσθήκη του brunch με πλειάδα επιλογών για όλα τα γούστα από τον περασμένο Ιανουάριο, συνεχίζει και το καλοκαίρι! Μοναδικές γκουρμέ επιλογές, με φρέσκα υλικά και τις οποίες δεν βρίσκεις άλλου. Συστήνω τη φρεσκοψημένη βάφλα με την ψημένη μπανάνα και salted caramel… δοκίμασε και θα με θυμηθείς!

Απ’ εκεί και πέρα οι επιλογές για μεσημεριανό και δείπνο περιλαμβάνουν από προσεγμένα ορεκτικά για να ανοίξει η όρεξη σου ή να συνοδεύσουν το ποτό σου, γκουρμέ casual πιάτα, όπως μπέργκερ, μακαρονάδες και πίτσα (με κυπριακή πίτα), μέχρι γευστικά sashimi, nigiri και sushi rolls. Γενικά, το μενού ακολουθεί το στυλ του μοιράζομαι, όπου το φαγητό είναι στο επίκεντρο και συνδέει την παρέα να μοιραστεί τα γέλια και τις στιγμές της.

Αναμένω το ανανεωμένο μενού της παραλίας, που σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά κοκτέιλ και τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές σε guest DJs, θα ξεσηκώνουν τους θαμώνες… μέχρι να τους καθηλώσει η θέα του παφίτικου ηλιοβασιλέματος στην παραλία, το εστιατόριο ή το rooftop.

Το rooftop προσφέρεται από χαλαρό καφέ όλες τις ώρες, μέχρι ποτά και χορό με φόντο το ηλιοβασίλεμα (που κόβει την ανάσα) ή το φεγγάρι και τον έναστρο ουρανό! Τα Early Sundays και τα Friday Sunset Sessions συνεχίζουν δυναμικά με επιλεγμένους DJs από Κύπρο και εξωτερικό ενώ προγραμματίζουν 5 ανεπανάληπτα events… που για την ώρα τα κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό.

Γενικά θα έλεγα ότι το Antasia είναι ένας λόγος να είσαι ξυπόλητος και με λίγο άμμο στο μαγιό σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε στις ντελικάτες ξαπλώστρες του, είτε στο εστιατόριο είτε alfresco στο rooftop, με μουσική, τσιμπήματα και κοκτέιλ (το Mediterranean Spritz το προτείνω ανεπιφύλακτα) και ονειρικά παφίτικα ηλιοβασιλέματα!

Κάνε κράτηση και… βάλε στη ζωή σου (F)Antasia!

#pafianontour #santinpafoeneshi