ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Πάφος μου: Christos «Coco» Nicolaou

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

«Η Πάφος πλέον έχει αλλάξει, προσφέροντας κάθε λογής επιλογές για έξοδο. Η πόλη αναβαθμίζεται με ταχύτατους ρυθμούς, κερδίζοντας αυτό που της αξίζει!».

Ο Χρήστος Νικολάου, πρώην αθλητής Muay Thai / MMA και νυν ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια Mix Martial Arts στην Κύπρο, μοιράζεται με το WiZ τα αγαπημένα του στέκια για έξοδο στην Πάφο.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ Ο καφές συνώνυμο της ποιότητας βρίσκεται αδιαμφισβήτητά στο Grind Coffee Bar. Ένα ήσυχο μέρος, ιδανικό για ένα γρήγορο break από τη δουλειά και chat με «γνωστούς». Επίσης, άμα ο δρόμος σε παρασύρει στο όμορφο λιμανάκι της πόλης, μια στάση στο Gelamo Gelato Café για ιταλικό γνήσιο παγωτό ή και καφέ είναι η καλύτερη επιλογή με θεά το αρχαιολογικό κάστρο.



ΓΙΑ ΠΟΤΟ οι επιλογές πλέον στην όμορφη Πάφο ποικίλουν, με την ποιότητα να είναι σαφέστατα ανεβασμένη. Το Noir Tapas Bar και το Otto Dieci Bar στο κέντρο της πόλης είναι επιλογές που είναι πρώτες στη λίστα. Μια παγωμένη μπύρα στο Chernobyl Bar θα σε δροσίσει επίσης.


Chernobyl

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ με όμορφη θέα τα παράλια της Πάφου, από το Κάστρο και πιο ανατολικά, επιλέγω το Muse Kitchen Bar. Το βράδυ ειδικά, η ατμόσφαιρα είναι μαγική, με πολύ όμορφα χρώματα. To Oniro By The Sea, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ποιότητα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών, επίσης είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείς. 


Muse

ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ να κατευθυνθείς στο Fettas Tavern, απέναντι από το δημαρχείο, στην ανανεωμένη πλατεία, όπου θα απολαύσεις  το φαγητό σου στο μέγιστο.

ΓΙΑ SUSHI στην κάτω Πάφο, το Dome Cocktail & Sushi  Bar σού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις το φαγητό σου σε ένα από τα πολλά sections του.



ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ένα μαγαζί διαχρονικής αξίας, το Happy Island, στην κάτω Πάφο. Must επιλογή είναι τα διάφορα  steaks που διαθέτει, όπως το T-Bone steak και το Happy Island Steak. Το Mesoyios restaurant που βρίσκεται στο Cap St George hotel & Resort, δίπλα από τι θάλασσα, επίσης θα σας γοητεύσει.

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ οπωσδήποτε στο ανανεωμένο και με καινούργια ονομασία  Ο Στέλιος Ο Σουβλάκης. Οικογενειακή παράδοση που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά!

BEACH BAR Τα σαββατοκύριακα μου τα έχω συνδυασμένα με την όμορφη και cool ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πολυσύχναστη παραλία Sandy Beach. Εκεί, τις πλείστες μέρες τις βδομάδας, θα απολαύσετε γνωστούς DJs. Μια παραλία όπου μπορείτε να δείτε και αρκετούς surfers να ομορφαίνουν το καλοκαιρινό σκηνικό.


ΓΙΑ
BRUNCH επιλέγω το Estrella, στην κάτω Πάφο, όπου μπορώ να πω με σιγουριά πως εκεί θα βρεις το απόλυτο brunch για όλα τα γούστα.



Instagram: @chris_nicolaou_mma09


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Λευκωσία μου: Ειρήνη Χριστοφόρου
Η Λεμεσός μου: Maria Gojkovic
Ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα μου: Δημήτρης Ιωαννίδης
Η Λάρνακά μου (επαρχία): Πόπη Βακή
Η Λευκωσία μου: Μαριάννα Καραβαλή
Ο Πρωταράς μου: Μικαέλο Παπαδάκης
Η Αθήνα μου: Έλενα Μιχαήλ
Η Πάφος μου: Γιώργος Κασσιανός
Η Λεμεσός μου: Τάνια Γεραλή