ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Ειρήνη Χριστοφόρου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Η Η magazines editor in chief της SPP Media, Ειρήνη Χριστοφόρου, μοιράζεται με το WiZ τα αγαπημένα της μέρη για έξοδο στην πρωτεύουσα.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα θα με βρεις στο Plalina Experience. Απολαμβάνω τον καφέ μου στην περιτριγυρισμένη από φυτά βεράντα, της οποίας η ωραία αισθητική με κάνει πάντα να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι κάπου μακριά από το κέντρο της Λευκωσίας.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ Στον Κασκαντέρ, στα Λύμπια, έναν χώρο που ανακάλυψα πρόσφατα με τις φίλες μου. Ο Κασκαντέρ φτιάχνει τα πιο τέλεια Gin & Tonic, αλλά και την πιο νόστιμη πίτσα. Ένα ψαγμένο μαγαζί που στεγάζεται σε ένα από τα παλιά κυπριακά κτήρια του χωριού, αυτά με την πέτρα, τα πολύ cozy δωμάτια και την υπέροχη αυλή.


Skinny Fox

ΓΙΑ ΨΑΡΙ Στην Μπέμπα, ή αλλιώς στον Θωμά, που σίγουρα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια, απολαμβάνω πάντα το λαβράκι με τα αγριλίκια και τον πιο αφράτο ταραμά. Ειδικά όταν ανοίγει ο καιρός και το σκηνικό μεταφέρεται στην τέλεια εσωτερική αυλή.

ΓΙΑ BURGER Αν θα κάνω την αμαρτία για burger, τότε θα είναι στο Bottega Amaro, το οποίο φτιάχνει τα πιο ζουμερά σε όλη τη Λευκωσία. Εννοείται, σε συνδυασμό με τηγανιτές πατάτες, για να είναι ολοκληρωμένη η αμαρτία.


Μπέμπα

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Στο Skinny Fox, το οποίο εκτός από καλό φαγητό συνδυάζει ωραία ατμόσφαιρα, ψαγμένη μουσική και πολύ καλά ποτά.

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ Στο Olio, στην ανανεωμένη Στασικράτους, μπορείς να απολαύσεις περίτεχνα φτιαγμένα κοκτέιλ, στην τεράστια βεράντα του, με τη θέα της πόλης. Ένα σκηνικό που σίγουρα έλειπε από τη Λευκωσιά.

ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ Παπαφιλίππου! Εκτός από τη γεύση, είναι και το γεγονός πως φτιάχνονται από αγνά υλικά. Επιπλέον, η δική μου αγαπημένη γεύση, φρούτα του δάσους σε συνδυασμό με μαύρη σοκολάτα, είναι και χαμηλή σε θερμίδες.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ Σταθερή αξία η ΕΘΑ Όπως Παλιά, στην Έγκωμη. Εδώ έχω δοκιμάσει το πιο τέλειο αντικριστό.


Χαίρομαι ιδιαίτερα, πάντως, που πλέον όλο και περισσότερα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια μού δίνουν την ευκαιρία να κάνω κράτηση online, πανεύκολα, από το κινητό, μέσω του WiZ BookOnline.


Instagram: @irene_christoforou


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Λευκωσία μου: The Cypriot Traveller
Η Λεμεσός μου: Ήβη Νικολαΐδου
Η Πάφος μου: Λεόντιος Τσέλεπος
Η Λάρνακά μου: Ανδρέας Γιωργαλλάς
Η Λευκωσία μου: Άντρεα Φωτίου
H Αμμόχωστος/Λευκωσία μου: Βασιλική Χατζηαδάμου
Η Λεμεσός μου: Πάολα Παπακώστα
Η Λευκωσία μου: Melissa Hekkers
Η Λευκωσία μου: Φώτης Κάραλης
Η Αθήνα μου: Έλενα Μιχαήλ
Η Πάφος μου: Γιώργος Κασσιανός
Η Λεμεσός μου: Τάνια Γεραλή
H Λευκωσία / Λεμεσός μου: Ανδρέας Φυλακτού
Η Λευκωσία μου: Δημήτρης Μεσημέρης