ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

WiZ 50 Best Restaurants 2023: Τα Καλύτερα Εστιατόρια της χρονιάς

WIZ TEAM

Ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ GUIDE διοργανώνει για 2η χρονιά τον θεσμό 50 BEST Restaurants, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη χαρτογράφηση της ανερχόμενης γαστρονομίας στην Κύπρο, δίνοντας κίνητρο για την περαιτέρω εξέλιξή της με διαφάνεια, και τη δημιουργία υπεραξίας για τη χώρα.

Δώδεκα επώνυμοι κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα δοκίμασαν ανώνυμα και φέτος και απροειδοποίητα εκατοντάδες πιάτα και βαθμολόγησαν με σταθερά κριτήρια, δημιουργώντας την απόλυτη λίστα κυπριακών εστιατορίων για το 2023. Τα κριτήρια είναι βασισμένα σε αντίστοιχους κορυφαίους θεσμούς του εξωτερικού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ WiZ 50 BEST RESTAURANTS

Στόχος του θεσμού και φέτος είναι η δημιουργία κινήτρων στη συνεχώς αναβαθμισμένη τοπική βιομηχανία εστίασης που να στηρίζετε στην επιστημοσύνη, την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια. Συνεχίζουμε  διακαώς να αποφύγουμε τη μόλυνση της διαδικασίας από τακτικές δημοσίων σχέσεων, οι οποίες λειτουργούν εις βάρος της ποιότητας και των ίσων ευκαιριών προς όλες τις επιχειρήσεις εστίασης.

Η απονομή των βραβείων για τα WiZ 50 Best Restaurants θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 8μμ, στο HILTON.

Χορηγοί των 50 BEST Restaurants: Τράπεζα Κύπρου, Acqua Panna, S.Pellegrino, κρασί Παπαγιαννάκος και Petrolina.