ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

WiZ 50 Best Restaurants: Τα highlights της μεγάλης γιορτής της εστίασης

WIZ TEAM

Σε μια λαμπρή τελετή, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το WiZ Guide και η Τράπεζα Κύπρου παρουσίασαν και βράβευσαν την ελίτ της κυπριακής εστίασης.

Με παρουσιαστές τα αδέρφια Αφροδίτη και Δημήτρη Δερματά, δημοσιογράφο στο WiZ και ραδιοφωνική παραγωγό στον LoveFM και ραδιοφωνικό παραγωγό στον Deejay 93.5 αντίστοιχα, και με τιμώμενα πρόσωπα τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την εξαιρετική δουλειά που κάνουν τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, ανακοινώθηκε η τελική κατάταξη των εστιατορίων και δόθηκαν τα βραβεία σε όλους τους νικητές.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν η ομιλία του δις βραβευμένου με αστέρι Michelin Κύπριου σεφ Ανδρέα Άντωνα, με θέμα «Culinary art, the ingredients of the success». Μάλιστα, ο σεφ απένειμε και το Βραβείο στο καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου για το 2022, το LPM.

Στο δεύτερο καλύτερο εστιατόριο, το L’Atelier Robuchon, το βραβείο απένειμε ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, εστιάζοντας μάλιστα -στην ομιλία του- στη σημαντικότητα της διοργάνωσης των WiZ 50 Best Restaurants, και στο ότι ο θεσμός αυτός και η γαστρονομία γενικότερα είναι ένας πυλώνας που βοηθά την Κύπρο να καταστεί ένας ποιοτικότερος προορισμός.

Μετά την βράβευση, το σκηνικό από την εντυπωσιακής αισθητικής αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το σκηνικό μεταφέρθηκε στο διπλανό L’Atelier Robuchon, όπου η ομάδα του εστιατορίου είχε ετοιμάσει ένα απολαυστικό Gourmet Cocktail για όλους τους προσκεκλημένους, συνοδεύοντάς το με κρασιά Nico Lazaridi.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως σε όλη την πορεία αξιολόγησης και εν τέλει βράβευσης των 50 Best Restaurants, πολύ σημαντική ήταν η υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και της Epic, της Petrolina, του Acqua Panna, του San Pellegrino, και του Nico Lazaridi.

Διαβάστε επίσης
Η τελική κατάταξη των WiZ 50 Best Restaurants
WiZ 50 Best Restaurants: Στο Alley το Βραβείο Βιωσιμότητας στη Γαστρονομία
Το υπέροχο gourmet cocktail menu της βραδιάς των WiZ 50 Best Restaurants