ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Παναγιώτης Ξάνθου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

«Η ζωή είναι ωραία. Ας απολαύσουμε την κάθε στιγμή, σε ωραίους τόπους, με τους αγαπημένους μας. ‘Ευ Ζην’, που λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης. Γαία!».

Ο μουσικός Παναγιώτης Ξάνθου, ο άνθρωπος που θα μείνει στη μουσική ιστορία του τόπου μετά το επικό stage diving που έκανε στη συναυλία των Scorpions στο Τσίρειο, και ο άνθρωπος πίσω από το Agrino Festival που διοργανώνεται στις 7 Αυγούστου, στη Μαραθάσα, μοιράζεται με το WiZ τα αγαπημένα του στέκια για έξοδο στη Λευκωσία και τα περίχωρα.

Κεντρική φωτογραφία: Χαράλαμπος Καραγιάννη


Το stage diving στους Scorpions / φωτογραφία: Σταύρος Κονιώτης

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ μπορώ να πω χίλιους τόπους, γιατί η αλήθεια μου αρέσει πολύ το φαγητό. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Blooms για το «πελαμμός» Blooms Burger του. Μπερκεροκόλαση! Serial Griller παρόμοια φάση, burger να το δαγκώνεις, να τρέχει από παντού και να γλύφεις τα δάκτυλά σου. Επειδή η αλήθεια όμως είμαι μακαρονάς, τρελαίνομαι για Il Forno και Marzano.

ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑ με ωραίο περιβάλλον και ατμόσφαιρα στο Evegreen. Ωραίος κόσμος στην καρδιά της Λευκωσίας. Όμορφη φάση, Γαία!

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Μαστορκά! «Πελλαμός» σουβλάκι. Ειδικά το κοτόπουλό του. Και επόμενη επιλογή το Big Hit.

ΓΙΑ ΟΦΤΟ Τελειώνοντας από το Filippino Stick Fighting ή το Wing Chun στον bro μου τον Μιχάλη τον Μοσχοβία, τον Γιώρκο, τον Νικο, τον Joseph και όλη την παρέα, ξέρετε, είναι λογικό ότι θέλουμε να φάμε τον Βόσπορο. Κλατσίμπαμπας στο Τσέρι, Θεοδώσης στη Δευτερά ή Κυριάκος στο Καϊμακλί, κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου.

ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ Σε τούτη την κατηγορία, για μεζέδες μπαίνεις στο αυτοκίνητο και είτε πάεις Φαρμακά είτε Αγία Άννα. Φαρμακά, ο ένας και μοναδικός Μιχαλάρας μου, άλλως Λουκής, στην Ταβέρνα του Βρακά (πρώην Γουριώτικο). Η Αγία Άννα έχει την ομώνυμη ταβέρνα και ένα χαλλούμι βραστό από άλλον πλανήτη.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Επειδή είμαι συχνά έξω, αφού εκτός από τους μαθητές που έχουμε στη σχολή μας «Never Ending Music School» κάνουμε και private σε σπίτια, πάντα παίρνω καφέ από τον το RedBox Coffee bar, στην περιοχή της Carsblerg. Τελειότατος καφές, με τις πιο χαμογελαστές κυρίες που γνωρίσατε ποτέ στη ζωή σας. Όποτε είμαι Ανθούπολη, standard από Coffee Tree . Τσερίου φάση, είναι το Coffee Planet με τον εξωτικό καφέ.

ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΟΤΟ Δύσκολο το έργο μας. Εάν ξεκινάς το bar crawling, υπάρχει ένα καρατέλο ωραία μαγαζιά. Λοιπόν. Κρασί στο ΚαφεΟίνο, στον ΚαλοΠαναγιώτη, στον Λούκα μου. Εάν δεν πήγατε ποτέ, σας παρακαλώ, πάρτε τη γυναίκα σας ή τους φίλους και πηγαίνετε.

ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ H.O.G , Asylum (Αγία Νάπα), Tepee (Λεμεσό), Savino (Λάρνακα), Rock City, New Division, Reckless, Blue Spice (Πρωταράς), Souvenir (Λεμεσός). Πεθύμησα πολύ τη Rocka Rolla τώρα που λέμε για μπυραρίες. Α και την παλιά Ερμού! Πού εποχές...

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν στο Agrino Festival


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η Λευκωσία μου: Ειρήνη Χριστοφόρου
Η Λεμεσός μου: Maria Gojkovic
Ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα μου: Δημήτρης Ιωαννίδης
Η Λάρνακά μου (επαρχία): Πόπη Βακή
Η Λευκωσία μου: Μαριάννα Καραβαλή
Ο Πρωταράς μου: Μικαέλο Παπαδάκης
Η Αθήνα μου: Έλενα Μιχαήλ
Η Πάφος μου: Γιώργος Κασσιανός
Η Λεμεσός μου: Τάνια Γεραλή
Η Πάφος μου: Christos «Coco» Nicolaou