ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια μπάρα πολύ… στυλάτη

WIZ TEAM

Γράφει ο Λεόντιος Τσέλεπος

Οι ψαγμένες μπάρες, με τα ευφάνταστα κόκτειλ, τους μιξόλοτζιστ και τα μυστικά υλικά, αποτελούν τρεντ, όχι μόνο στο νησί αλλά παγκόσμια. Το τελευταίο διάστημα και στην Πάφο, τα μαγαζιά που σέβονται τον εαυτό τους και θέλουν να διαφοροποιηθούν, επιλέγουν να στήσουν ψαγμένες μπάρες!


Ένα τέτοιο μαγαζί είναι και το νεοαφιχθέν Cliff Social All Day Project, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τα περασμένα Χριστούγεννα. Πέραν των επιλογών στα ποτά, σημαντικό παράγοντα αποτελούν και τα άτομα πίσω από την μπάρα. Της μπάρας του Cliff Social All Day Project ηγούνται ο Στέφανος, ο Άρης και ο Ραφαήλ. Τρεις νεαροί μιξόλοτζιστ που η εμφάνιση του καθενός είναι ξεχωριστή και λες και αλληλοσυμπληρώνονται. Προσωπικά λατρεύω το μπάσκετ και ο Ντένις Ρόντμαν αποτελούσε ένα από τους αγαπημένους μου παίκτες, τόσο για το ρόλο του στα τρία πρωταθλήματα των Μπούλς όσο και για το προσωπικό του στυλ. Γιατί τα λέω όλα αυτά…


Γιατί ο Στέφανος εξωτερικά μού θυμίζει τόσο πολύ τον Ρόντμαν! Βαμμένα μαλλιά, βαμμένα νύχια, τατουάζ, σκουλαρίκια, δακτυλίδια και ένα στυλ καθαρά προσωπικό… που δεν το συναντάς συχνά! Τι λένε όμως και οι τρεις ως μιξόλοτζιστ;

Δοκίμασα τέσσερις από τις νέες καλοκαιρινές προσθήκες του μενού και εκπλάγηκα. Ξεκινήσαμε με ένα πειραγμένο pornstar, το οποίο μετονόμασαν σε Half Moon και το οποίο σερβίρεται σε δικό του δίσκο συνοδευόμενο από αφρώδες κρασί και αντικέ μπουκαλάκι αρώματος με μυστικό μείγμα. Πιο instagramable παρουσίαση δεν υπάρχει!


Συνεχίσαμε με δύο ακόμα χρωματιστά κοκτέιλ και ευφάνταστα ονόματα. Gemma Sacrifice και Arctic Leopard έχουν το ένα ως βάση το τζιν και το άλλο την βότκα και τα οποία επιμελήθηκαν με περίτεχνες κινήσεις μέχρι την τελευταία πινελιά οι μιξόλοτζιστ του μαγαζιού. Αρχικά το χρώμα τους σε μαγεύει και μετά η κάθε γουλιά αναδύει μυρωδιές και αφήνει μια δροσερή καλοκαιρινή επίγευση.

Κλείσαμε με το Aegean Cask που έχει βάση το ουίσκι. Και όχι οποιονδήποτε ουίσκι αλλά το θρυλικό Macallan 12 ετών (εξού και το cask) το οποίο αναμιγνύεται με Aegean tonic (εξού και η ονομασία), κάποια άλλα μυστικά συστατικά και αναδύεται μέσα από καπνό που προσδίδει όχι μόνο θέαμα αλλά και γεύση/μυρωδιά. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα είτε σε λάτρης του ουίσκι ή όχι.


Εγώ πάντως όταν θα πηγαίνω για κόκτειλ στο Cliff Social All Day Project θα είμαι σε δίλημμα αν θα φοράω την φανέλα μου του Ρόντμαν ή 3-piece suit. Το μόνο σίγουρο ότι πρώτα θα «πίνει» το Instagram και μετά εγώ!

Υ.Γ. Θα επανέλθουμε στο Cliff Social All Day Project για να δοκιμάσουμε και την κουζίνα του!

#pafianontour #santinpafoeneshi




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Omikron Brunch τα pancakes αποτελούν σοβαρή υπόθεση

Oggi Pasta… Arrivato

The Commissary, μια αλλιώτικη καντίνα με αέρα νεοϋορκέζικο

Benvenuto Vitro - Ιταλικό ταπεραμέντο στο κέντρο της Πάφου

To Kουτουρού

Στον ανανεωμένο «Καθεδρικό» (Duomo) της γεύσης

(F)Antasia με φόντο το απέραντο γαλάζιο

B(p)ao Soho. 79