ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O χαμογελαστός Hippo δροσίζει την Πάφο με το gelato του

WIZ TEAM

Γράφει ο Λεόντιος Τσέλεπος

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και πέραν του καρπουζιού, το παγωτό αποτελεί την τέλεια καλοκαιρινή απόλαυση! Για φέτος το καλοκαίρι η παγωταρία Hippo Gelato, που έκανε την εμφάνιση της πέρυσι το καλοκαίρι, επέστρεψε ανανεωμένη.

Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και το όνομα της, Hippo, με τον χαρακτηριστικό ιπποπόταμο στο σήμα, παραπέμπει στην πρώτη οικογενειακή επιχείρηση που είχε ανοίξει στο ίδιο σημείο (το εστιατόριο Hippopotamus) πριν από κάποιες δεκαετίες.

Στρατηγικά τοποθετημένη στο τρίγωνο καταστημάτων, στην καρδιά της παραλιακής Κάτω Πάφου (εκεί που συναντώνται η παραλιακή με τον παρακαμπτήριο και κοντά στο πανεπιστήμιο Νεάπολις), προσφέρει ένα μινιμάλ και χαλαρό περιβάλλον. Το άσπρο και τιρκουάζ χρώμα κυριαρχούν σε τοίχους και σε έπιπλα, όμορφα συνδυασμένα με ξύλο και μπαμπού.   

Ο χαμογελαστός ιπποπόταμος σάς περιμένει για ένα, δύο ή περισσότερα scoops gelato!

Εδώ, μπορείς, πέραν των άλλων γλυκών, σνακ… και πίτσας να απολαύσεις ένα αυθεντικό ιταλικό gelato, επιλέγοντας ανάμεσα στις αγαπημένες σου γεύσεις. Οι πρώτες ύλες έρχονται από την Ιταλία, είναι φυσικές, χωρίς πρόσθετες χρωστικές και το παγωτό παρασκευάζεται στην Κύπρο, προσφέροντας του μια επιπρόσθετη φρεσκάδα στη γεύση και στο άρωμα.

Πέραν των gelato, διαθέτουν σε ειδικό ψυγείο και το νέο τρεντ παγωτών στην Ιταλία, τα cremino που έχουν ακόμη πιο έντονη γεύση και άρωμα. Εννοείται ότι μπορείς να απολαύσεις το παγωτό σου σε κρέπες, waffles, χωνάκια… καθώς επίσης και τον καφέ σου! Ειδικά για τους λάτρεις του affogato (σαν εμένα), προσφέρεται να πειραματιστείς και με άλλες γεύσεις, πέραν της βανίλιας.

Ο χαμογελαστός ιπποπόταμος σάς περιμένει για ένα, δύο ή περισσότερα scoops gelato! Και να θυμάστε η ζωή είναι μικρή για μόνο δύο scoops.

#pafianontour #santinpafoeneshi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μπάρα πολύ… στυλάτη
Grind coffeeBAR: Ένα αρτιστίκ και συνάμα ροκ café
Oniro ζω, με φόντο το ναυάγιο
Ένα αλλιώτικο Δωμάτιο Μπύρας (Beeroom)
Μια Cabana στην άκρη της παραλίας
NOLΑ: Μια Αφροαμερικάνα προσγειώθηκε στην Πάφο