ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια Cabana στην άκρη της παραλίας

WIZ TEAM

Γράφει ο Λεόντιος Τσέλεπος

To όνομα του Cabana Beach Bar είναι εμπνευσμένο από τη λέξη «cabana», που σημαίνει καλύβα, καταφύγιο στην παραλία και που συνήθως είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά και με ανοικτή την πλευρά που βλέπει στη θάλασσα.

Αυτή τη φιλοσοφία, της «cabana», συναντάς τόσο στην αρχιτεκτονική του χώρου όσο και στη διακόσμηση. Ξύλο, σχοινιά, μπαμπού, καλαμιές, λινάτσες για τέντα, χαλιά από σχοινί και δόμες με βότσαλα συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό στην αμμώδη παραλία.

Εκεί, στην ανατολική άκρη της παραλίας της Γεροσκήπου, ξεχωρίζει το Cabana Beach Bar. Οι ιδιοκτήτες του μετουσίωσαν τις εικόνες από τα ταξίδια τους και δημιούργησαν ένα beach bar με δική του κουλτούρα παραλίας, όπου ο κόσμος αφήνεται στις ξεχωριστές εμπειρίες που του προσφέρουν.

Ξεκινώντας από την παραλία, οι ξύλινες υπερμεγέθεις ξαπλώστρες με τα αναπαυτικά στρώματα και τις γκρίζες ομπρέλες με τη boho-λευκαρίτικη λεπτομέρεια (κρόσσια) σε καλούν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις υπηρεσίες παραλίας. Φαγητό, ποτό, ναργιλές και φυσικά, μουσικάρες από τους DJs που φιλοξενούν.

Αν πάλι προτιμάς να χαλαρώσεις στα γκαζέμπο, τις μεγάλες μαξιλάρες και τους καναπέδες και να χορέψεις με την παρέα σου μέχρι το ηλιοβασίλεμα, πάλι μπορείς να απολαύσεις τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Απ’ την άλλη, αν προτιμάς να απολαύσεις το φαγητό με τους καλεσμένους σου στον χώρο του εστιατορίου και με θέα τη θάλασσα, μπορείς να επιλέξεις από brunch μέχρι αμερικάνικο black angus! Γενικά, το μενού καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας.

Εκεί, στην άκρη της παραλίας (της Γεροσκήπου), μπες στο Cabana Beach Bar και αφέσου!

Στην τελευταία μας επίσκεψη ξεκινήσαμε με χαλούμι-κρούστα και ελληνική σαλάτα. Το χαλούμι-κρούστα είναι ξεχωριστό πιάτο του μαγαζιού και το εισηγούμαι ανεξαρτήτως του τι άλλο θα παραγγείλετε. Όσο αφορά την ελληνική σαλάτα, ίσως αναρωτηθείτε τι ξεχωριστό μπορεί να έχει; Και όμως, το κριθαρένιο παξιμάδι και η επιλογή των πρώτων υλών την κάνουν τόσο γευστική και χορταστική που μπορεί να τη φας άνετα και για κυρίως πιάτο.

Για κυρίως, τα τηγανητά καλαμαράκια με τις στρογγυλές τσιπς πατατούλες, όλα φρεσκοτηγανισμένα και συνοδευόμενα με σάλτσα ταρτάρ, αποτέλεσαν μια ασφαλή επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τα μπέργκερ και τα wraps που είναι και εύκολες επιλογές φαγητού παραλίας, ενώ σερβίρονται μάλιστα με σπιτικές τηγανητές πατάτες.

Οι μπριζόλες Ιμπέρικο με την κρεμώδη σάλτσα μανιταριών πορτσίνι και τα συνοδευτικά τους αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για κρεατοφάγους. Το ροζέ κρασί που συνόδευε το γεύμα μας επιλέχθηκε από τη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει αρκετές ετικέτες, τόσο τοπικές όσο και από αλλού -μάλιστα, ανανεώνεται συνεχώς.

Εννοείται ότι κλείσαμε με γλυκό! Το κρεμ-μπρουλέ τσιζκέικ ξεχωρίζει αλλά και η μηλόπιτα με παγωτό βανίλια δεν πάει πίσω!

Αν παρ’ ελπίδα θελήσεις να καβαλήσεις τα κύματα και να κωπηλατήσεις προς τη δύση του ήλιου, μπορείς να δανειστείς μια από τις σανίδες του μαγαζιού και να ζήσεις και αυτή την εμπειρία.

Είτε στις υπερμεγέθεις ξαπλώστρες του, είτε στα γκαζέμπο, είτε στο εστιατόριο, μπορείς να είσαι με άμμο στο μαγιό σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και να γεμίσεις με νέες καλοκαιρινές εμπειρίες αλλά και ονειρικά παφίτικα ηλιοβασιλέματα.

Εκεί στην άκρη της παραλίας, μπες στο Cabana Beach Bar και αφέσου!

#pafianontour #santinpafoeneshi

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Omikron Brunch τα pancakes αποτελούν σοβαρή υπόθεση
Oggi Pasta… Arrivato
The Commissary, μια αλλιώτικη καντίνα με αέρα νεοϋορκέζικο
Benvenuto Vitro - Ιταλικό ταπεραμέντο στο κέντρο της Πάφου
To Kουτουρού
Στον ανανεωμένο «Καθεδρικό» (Duomo) της γεύσης
(F)Antasia με φόντο το απέραντο γαλάζιο
B(p)ao Soho. 79
Μια μπάρα πολύ… στυλάτη
Grind coffeeBAR: Ένα αρτιστίκ και συνάμα ροκ café
Oniro ζω, με φόντο το ναυάγιο
Ένα αλλιώτικο Δωμάτιο Μπύρας (Beeroom)