ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λεμεσός μου: Ζωή Σοφοκλέους

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Η Κύπρια fashion designer, blogger και δημιουργός του brand ZS, μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της μέρη για έξοδο (φαγητό, ποτό και καφέ) στη Λεμεσό.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Το The Shopkeeper είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για καφέ στη Λεμεσό. Ο καφές είναι εξαιρετικός, από το ίδιο το προϊόν μέχρι το ποτήρι. Επιπλέον, ο χώρος έχει την ικανότητα να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις τη μέρα σου σωστά, αν σκεφτείς ότι είσαι περιτριγυρισμένος από τόσα πολλά βιβλία.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ To Salut Bar, εκτός του ότι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, επιπλέον τόσο η ατμόσφαιρά του ειδικά όσο και η μουσική του ειδικά προσφέρονται για μια δυνατή εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης συνάμα.


ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
Το Θυμάρι είναι ένα μέρος που ανακάλυψα πρόσφατα. Το είχα δοκιμάσει με μια παρέα φίλων και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο νόστιμο και light είναι το σουβλάκι του.

ΓΙΑ BURGER Η Draught δεν είναι μόνο το αγαπημένο εστιατόριο της γενιάς μου για burgers, αφού το ίδιο αγαπάνε αυτό τον χώρο και οι γονείς μου. Για μένα, τα burgers στη Draught είναι όσο juicy πρέπει να είναι ένα burger.

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Το Plus Sea αποτελεί σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου. Θα μπορούσα να κοιτώ για ώρες τη θάλασσα απ’ εκεί, ιδίως όταν η εμπειρία συνδυάζει ένα ποτήρι με κρασί μαζί με τις θεϊκές ταλιατέλες με τρούφα, ένα πιάτο για το οποίο πεθαίνω.


ΓΙΑ STREET FOOD
Το After Bite είναι σίγουρα πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου, καθότι συνδυάζει γεύση, γκουρμέ προσέγγιση και street food φιλοσοφία. Αυτό που προτιμώ συχνά είναι το mushroom burger, το οποίο σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και για vegetarians.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ Το Dionysus Mansion. Διαφορετικό και μοναδικό. Αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο παίρνουν τα απλά, πιο σπιτικά πιάτα της κυπριακή κουζίνας και τα μετατρέπουν σε γκουρμέ προτάσεις, που όμως εξακολουθούν να διατηρούν τις παραδοσιακές τους γεύσεις. Ένα εστιατόριο που δίνει την ευκαιρία στους νέους αλλά και στους μεγαλύτερους να απολαύσουν εξίσου την κυπριακή κουζίνα στην καλύτερή της εκδοχή. Ένας οικογενειακός χώρος όπου ακόμα και οι γιαγιάδες ή οι παππούδες θα χαμογελάσουν, καθώς δοκιμάζουν τα πιάτα.


Instagram: @zoemsophocleous

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Λευκωσία μου: The Cypriot Traveller
Η Λεμεσός μου: Ήβη Νικολαΐδου
Η Πάφος μου: Λεόντιος Τσέλεπος
Η Λάρνακά μου: Ανδρέας Γιωργαλλάς
Η Λευκωσία μου: Άντρεα Φωτίου
H Αμμόχωστος/Λευκωσία μου: Βασιλική Χατζηαδάμου
Η Λεμεσός μου: Πάολα Παπακώστα
Η Λευκωσία μου: Melissa Hekkers
Η Λευκωσία μου: Φώτης Κάραλης
Η Αθήνα μου: Έλενα Μιχαήλ
Η Πάφος μου: Γιώργος Κασσιανός
Η Λεμεσός μου: Τάνια Γεραλή
H Λευκωσία / Λεμεσός μου: Ανδρέας Φυλακτού
Η Λευκωσία μου: Δημήτρης Μεσημέρης