ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αγία Νάπα μου: Μαριάννα Παναγιώτου

WIZ TEAM

Η Μαριάννα έχει καταγωγή από την Αγία Νάπα και επιστρέφει συχνά εκεί, οπότε θεωρητικά είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να μας προτείνει μέρη για έξοδο στην περιοχή -με καλό φαγητό, καφέ και γλυκό.

Διάβασε επίσης: Τα μαγαζιά στην ελεύθερη Αμμόχωστο που αγαπάνε εξίσου οι τουρίστες και οι locals

Πολλά από τα εστιατόρια που προτείνει δεν είναι τα πολυδιαφημιζόμενα που γνωρίζουν συνήθως οι επισκέπτες και ειδικά οι Λευκωσιάτες, αλλά χώροι που προτιμούν κυρίως οι ντόπιοι, αλλά και αρκετοί τουρίστες.

Η Μαριάννα Παναγιώτου είναι graphic designer, συγγραφέας (αφού έχει γράψει ήδη ένα παραμύθι με τίτλο «Ένα ψάρι, μα τι ψάρι, που ‘χει χάρη και καμάρι», ενώ επίσης είναι και δημιουργός της επωνυμίας thousants by m:a:p:u, ενός brand που καταπιάνεται με υπέροχα χειροποίητα δώρα για νεογέννητα, προτάσεις δώρων για γενέθλια, λαμπάδες για το Πάσχα και άλλα πολλά. Επιπλέον, μαζί με την Ιωάννα έχουν το Humants, από το οποίο προκύπτουν οι πολύ ενδιαφέρουσες «κασιούες με πραματούθκια» που προσφέρονται για δώρα (για εταιρικά δώρα), για γενέθλια, για τις γιορτές κλπ.


Πιο κάτω οι προτάσεις μιας βέρας «Αγιαναπίτισσας».

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ στο Jello. Εκτός από ωραίο καφέ, γλυκά και κρέπες, θα βρείτε επίσης τέλειο φαγητό -από το πιο απλό πιάτο μέχρι steaks. Ένα casual για όλες τις ώρες της ημέρας και με ένα τεράστιο μενού για όλα τα γούστα -σε κάθε κατηγορία του μενού υπάρχουν εκατό χιλιάδες επιλογές!

ΓΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ στο Yo Thai. Ένα εστιατόριο στον δρόμο του Nissi, με τέλεια κουζίνα, που δουλεύει πολύ και με Κύπριους.

ΓΙΑ ETHNIC στο Fiji Polynesian, με τέλειες πολυνησιακές γεύσεις. Πολύ ωραία πιάτα, πολύ ωραία διακόσμηση, υπέροχη θέα και μια exotic αίσθηση  χάρη στις ψάθες.

ΓΙΑ STEAK πάντα στο Clarabel. Ένα εστιατόριο με τέλεια steaks. Ειδικά το ομώνυμο του εστιατορίου, που συνοδεύεται με ένα τέλειο sauce με μανιτάρια, μικρές γαρίδες και τυρί, είναι εξαιρετικό.

ΓΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ στο Los Mexicanos, με τα τέλεια μεξικάνικα πιάτα.

ΓΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ στο Hokkaido. Ναι μεν είναι το φαγητό, που είναι πολύ νόστιμο, μετράει πολύ όμως και το σόου που κάνουν οι σεφ, ετοιμάζοντας το φαγητό μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων. Η εμπειρία του teppanyaki στα καλύτερά της!

ΓΙΑ BURGER στο Roof Burger Bar. Τέλειο burger, ολόφρεσκο ψωμάκι, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και φυσικά, υπέροχη θέα που εκτείνεται ως το Λιμανάκι.


Facebook thousants by m:a:p:u  /  Humants



 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by thousants by m:a:p:u (@thousants_by_mapu)

 

 


Διαβάστε επίσης

Η Αθήνα μου: Παναγιώτης Όθωνος
H Λεμεσός μου: Άρτεμις Πνευματικού
Το Λονδίνο μου: Κωνσταντίνος Σαρκάς
Η Λευκωσία μου: Στέλιος Κτόρας
Η Λάρνακά μου: Ζαχαρίας Ζαννέττου
Η Λευκωσία μου: Απόστολος Κουρουπάκης
Η Λευκωσία μου: Έλενα Χαραλάμπους
Η Λευκωσία μου: Ειρήνη Γεωργαλλά
Η Αθήνα μου: Κωνσταντίνος Παντζόγλου
Η Λευκωσία μου: Γιάννος Ιωάννου
Η Λάρνακά μου: Σάντη Αντωνίου
H ελ. επαρχία Αμμοχώστου μου: Βαρβάρα Γεωργιάδου
Η Λευκωσία μου: Αθηνά Λοϊζίδου

Η Λευκωσία μου: Βασιλική Παπαμιχαήλ