ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Κάλια Δραγατάκη

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5 μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της στέκια για έξοδο στην Πρωτεύουσα.

«Η φύση της δουλειάς μου με θέλει ‘παντού’, έτσι ώστε να γνωρίζω το market! Όταν βγαίνω με την παρέα μου όμως προτείνω μέρη στα οποία η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν είναι άριστη. Ακόμα πιο σημαντικό από όλα όμως για μένα και την παρέα μου είναι η ατμόσφαιρα.

Η ατμόσφαιρα είναι η πηγή κέρδους ενός χώρου εστίασης. Είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να προτείνει τον εκάστοτε χώρο και σε κάποιον άλλο.

Για τον πελάτη, η ατμόσφαιρα ενός χώρου εστίασης είναι σαν ένα ρούχο που επιλέγει να δοκιμάσει για κάποιο λόγο. Είτε επειδή του το πρότειναν, το είδε και του κάλυψε οπτικά το γούστο, είτε για τη φιλική τιμή ή και μερικές φορές από περιέργεια κλπ.

Μα αν δεν νιώθει άνετα φορώντας το, αν δεν μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα, αν η ποιότητα του υφάσματος δεν καλύπτει τις προσδοκίες ή αν βρει έστω και ένα λόγο να μην δικαιολογήσει την τιμή του, σίγουρα δεν θα το πάρει για να το φοράει.

Το προσωπικό, η ποιότητα των υλικών και η μουσική είναι βελόνες, κλωστές και μέτρο, έτσι ώστε να προκύψει ένα αξιόλογο φόρεμα-ατμόσφαιρα!

Πιο κάτω λοιπόν προτείνω τα αγαπημένα μου στέκια με βάση τις δικές μου προσδοκίες και με κριτήριο τα όσα ανέφερα μόλις πιο πάνω».

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ μου αρέσουν τα Skinny Fox και 7 Monkeys.

ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ και sharing menu σίγουρα προτιμώ το Vino Cultura.

ΓIA DINNER συχνάζω στο Sono Bar Restaurant.

ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ βράδυ με παρέα στο μοναδικό Sawa.

Η Κάλια Δραγατάκη, εκτός από το Deejay 93.5, όπου την ακούμε καθημερινά μεταξύ 15.00 και 17.00, στην εκπομπή Radio Stories, είναι επίσης PR Manager στην εταιρία Plorima ltd, με έδρα την Κύπρο, η οποία δραστηροποιείται και επενδύει στο κομμάτι του F&B. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει, αυτό το διάστημα αναλαμβάνει ένα νέο project ως PR manager, ένα roof restaurant στο πιο κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, με μοναδική θέα!

ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ συνήθως πηγαίνω για μεσημεριανό στη Στοά του Δημήτρη, ένα εστιατόριο που παραμένει στην κορυφή. Αν όμως συνδυάζετε με meeting το lunch σας, προτείνω και πάλι το Sono.

ΓΙΑ STREET FOOD ποιοτικό αγαπώ Food Gallery.

ΓΙΑ PIZZA στο ολοκαίνουργο Pinolo.

BRUNCH with THE BOYS.

ΑΝ ΒΓΩ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, θα ψάξω για ψάρι. Στο Fat Fish η αστακομακαρονάδα είναι σε άλλα επίπεδα.

ΣΤΟ WISH LIST μου έχω πρώτο το Kuzuba, για το οποίο άκουσα πολύ καλά σχόλια!

Instagram: dragataki_kali


Διαβάστε επίσης: Η εμπειρία ενός δείπνου στο Kuzuba

Διαβάστε επίσης
Η Λευκωσία μου: Αθηνά Λοϊζίδου
Η Λεμεσός μου: Πάολα Παπακώστα
Η Αθήνα μου: Ντένη Καλλιβωκά
Η Λάρνακά μου: Σάντη Αντωνίου
Η Λευκωσία μου: Απόστολος Κουρουπάκης
Η Λευκωσία μου: Γιάννος Ιωάννου
Η Λευκωσία μου: Ειρήνη Γεωργαλλά
Η Λάρνακά μου (επαρχία): Πόπη Βακή
Η Πάφος μου: Λεόντιος Τσέλεπος
Η Λευκωσία μου: Μιχάλης Μιχαηλίδης
Η Λευκωσία μου: Γιάννης Αδειλίνης
Η Λευκωσία μου: Αφροδίτη Δερματά